30 Ekim, 2012

Nako Örgü Festivali Dergisi Bayilerde

 
Sonbahar geldi, örgü sezonu açıldı.

Sezonun açılmasıyla birlikte, Nako, yenilelen renkleri ve konsept ürünleri ile biz örgü severlerin beğenise çeşit çeşit ürünler sundu.

Bu ürünlerden biri var ki hepimizin yüzünü güldürdü. 

Ne mi? 

Nako Bonbon Amigurumi

Amigurumi Forum üyelerinin önderliği, öneri ve talepleri doğrultusunda oluşturulan Nako Bonbon Amigurumi'nin diğer iplerden farkı ne peki?

Öncelikle tüylenme yapmıyor, parlak renklere sahip ve oyuncak kullanımı için kalın dokulu. Öreceğiniz oyuncaklarınız kullanacağınız bu özel ip sayesinde ışıl ışıl.

Alınız, deneyiniz, örünüz ve memnuniyetinizi dostlarınızla paylaşınız. 

Gelelim Nako'nun bu sezon için bir diğer projesi olan Amigurumi Dergi Eki'ne. Bu kez diğer sayılardan farklı olarak örgü dergisinin yanında ek olarak verildi. Ondört oyuncağın açıklamalı örgü şemalarının yer aldığı çalışmayı kaçırmayın derim.

Amigurumi Dergi Eki'nin önsözünde, Nako'dan bir teşekkür var emeği geçenlere ;



"Amigurumi ipliğinin oluşmasında, bu güzel fikri bizlere sunan aynı zamanda dergimizde yayınlanan ve bundan sonra sizlere sunacağımız oyuncak modellerinin de yaratıcısı olan tüm hanımefendilerin isimlerini sizlerle tek tek paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız."

Eda Çömelek, H. Fulya Güven, Hanife Erçelik, Kevser Sönmez, Arzu mutlu, Hatice Arslandağ, Nursen Saatçi, Işıl Kordon, Seyma Solmaz, Serpil Canıaz, İpek Bayramoğlu, Sevil Candan, Dilek Yavuz, Nilgün Gök, Gökben Köseoğlu, Yeliz Güder

Örgü örmenin keyifli, eğlenceli aynı zamanda faydalı amaçlar için de yapıldığını gösterdiğimiz bu projeye olan katkılarınıza ve emeğinize çok teşekkür ederiz." 

Bir teşekkür de benden, 

Amigurumi Forum'un sevgili kurucusu ve admini sevgili Edacroche'nin nezdinde projenin yapılanmasında ve takibinde emeği geçen tüm amigurumi sever dostlarımın tek tek ellerine, emeklerine ve yüreklerine sağlık. 


Güzel olan, samimi olan, hiçbir ekonomik kaygı gözetmeksizin sadece üretmek ve paylaşmak için yapılan çalışmalar da siz de bizimle olmak isterseniz, hadi buyrunuz Amigurumi Forum'a.

Sağlıcakla.

7 yorum:

  1. Amigurumi ailesinin bir ferdi olarak bizde sana varlığın,kaliten ,dostluğun için sonsuz teşekkürler.Biz birlikte büyüyen maneviyat dolu bir aileyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hayalcim. Önemli olan paylaşmak elbet. Uzunca bir süredir mazeretimden dolayı sıklıkla bulunamasam da herşeyden haberdarım. Bu arada bizim devekuşu kafasını yine kuma gömdü galiba :) Ne dersin? Sesi soluğu çıkmıyor. Yoksa başlamışmıdır ortalığı mikserlemeye :) Aaa bak aklıma geldi kafasını kuma gömen devekuşumu olsa bir sonraki proje.

      Sil
  2. Hocaları kuvvetli sanal ortamda susmayı öğretti sonunda lakin piyasada konuşuyormuş :))Farkında değil tam deve kuşu oldu azcıkda toprağın altını eşelesin ki millet satarmı örermi rahat etsin.Yaşasın temiz hava sahası :)))

    YanıtlaSil
  3. :)) dogru soze ne denır dılekcım bende sana cok tesekur ederım hamılelıgın olmasına karsılık bızlerı yalnız bırakmadın asıl ben san acok tsk ederım emeklerıne saglık cok saol dılekcım

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar gurur verici böyle bir markanın ürün geliştirmesine katkıda bulunmak
    Tebrikler Dilek, biz de deneyelim bu özel ipi

    YanıtlaSil
  5. Dilek cim bizim yorum uçtu gibi:) Ne kadar gurur verici böyle bir ürün geliştirmeye katkıda bulunmak.
    Tebrik ediyoruz

    YanıtlaSil