11 Şubat, 2009

Kitabım geldi


İki gündür yazı yazamadım. Birikti haberler. Çok sevinçliyim. Okuldan öğretmen arkadaşım sömestr tatilinde yurtdışındaydı. Dönüşte bana sürpriz yaptı. Veee amigurumi kitabı getirdi. Artık benimde bir kitabım var. Gerçekten harika şeyler var. Ve anladım ki ayrıntıya girdikçe yaptığınız oyuncaklar daha da güzel oluyor. Kitabımdan yapmaya çalıştığım :) domuzcuğum en kısa sürede burada.

3 yorum:

  1. 3 TANE DE BENDE VAR.HADİ KOLAY GELSİN.İYİ ÖRMELER.ŞU KIRMIZI SAÇLI KEDİ KIZI ÖRÜNDE BİZDE MODEL ÇIKARALIM.BENDEKİLERİ DE FOTOKOPİ OLARAK YOLLARIM İSTERSENİZ.DAHA KÜÇÜK PARÇALAR VAR İÇİNDE.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  2. Tabiki çok sevinirim. Free pattern sitelerinden bulabileceğimiz modeller sınırlı gerçekten. Bende benimkileri size yollayabilirim.Mailleşelim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    ben yıllardır örğü örmeye meraklı biriyim. ördüklerimi giymem ama birilerine veririm. sizinle ilgili haberi dün basından takip ettim. rahatlamak için ve en güzel arkadaşım örğüler olduğu için ilgilendim. bana biraz bilgi ve metaryal yollarsanız sevinirim. hoşçakalın.ves2004@mynet.com mailim.

    YanıtlaSil