17 Mart, 2009

Mutlu Çocuklar

Arkadaşım Seda, hafta sonu kızı için sitede bulunan örneğe bakarak bir eşek örmüş ve bizlerle paylaştı. Daha öncesinde ördüğü maymun da fırsat bu fırsat bende orda olmalıyım der gibi. Oturuşa bakar mısınız assolist gibi.

Ellerine sağlık, yeni çalışmalarını merakla bekliyoruz.

8 yorum:

  1. Aman aman ne güzel olmuş burası, headere bayıldım, tam seni ve miniğini yansıtmış, güle güle kullan inci.Eşekcik de pek şirin olmuş, eline sağlık arkadaşının, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Betül'cüm teşekkür ederim. Eksikler var ama dayanamadım hemen koydum :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. yoksa sen mi çizdin headeri, :) öyle güzel uymuş ki size. zaten hani o son uyguladığın şablon var ya, ona hiç alışamamıştım, sayfanda kendimi kaybolmuş gibi hissediyordum. :) bu tip çok güzel, tabi naçizane fikrim bu benim. miniğini öperim, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Betül,cüm
    Bunu ikiz kardeşim çizdi :)İyi anlar bu işlerden meslek icabı. Pek bir sevindim bende. Bloğumun bir önceki şablonunun biraz karışık olduğunu başkalarıda söyledi. Bu daha iyi oldu galiba. Açık seçik.

    YanıtlaSil
  5. ay inanmıyorum ! iki sanatçı ruhlu kardeş, hemde ikiz ! :) süper bi şey bu. tebrikler, ellerine sağlık kardeşinin. ben burayı msn ye çevirdim :) kaçayım, hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  6. Bayıldım bloğunuza :)Tam da benim aradığım gibi bir yer..ellerinize sağlık..hepsi çok güzeller..sık sık ziyaretinize gelirim :)sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. eşekten yaptım bile.çok sevimli yahu.bitane daha öresim var.şimdi inek yapıyorum bir de nemo yaptım yarın koyacağım bloga.
    sevgiilerle.ayrıca şu maymuna da bayılıyorum...

    YanıtlaSil
  8. Smilena,

    İnsanın yaptıkça yapası geliyor. Ben bir ara "Biri beni durdursun" diyordum. Yeni çalışmalarını merakla bekliyorum.

    Yaşamla dans,

    Her zaman bekleriz :)

    YanıtlaSil