19 Mart, 2009

Amigurumi Süslü Tavşan

Evime geldim :) Çalışmalara devam. Kafamda yapmayı planlıyorum dediğim oyuncaklardan biri de bu süslü tavşandı. Sonunda bitti. Dün bitirmiştim aslında ama bir türlü fırsat bulup bloğa aktaramadım. Orjinal halinde gözleri takma gözdü. Alıp bende denedim. Gerçekten plastik gözler daha güzel oluyor ama yine içim rahat etmedi ve çıkarıp iple göz işledim. Çocuklar oynarken kopabilir yada yutabilir. Allah korusun, keşke dememek için böylesi daha iyi.

Veee bu arada eşe dosta yapılan satışlar artınca amigurumi oyuncaklarımın satışını yapacağım dükkanımı açtım. ETSY ve PASAJ'da dükkanlarım var. Şimdilik sadece PASAJ'a yönlendirdim. ETSY'yi daha sonra koyacağım. Neden ETSY ve Neden PASAJ? Onlara açıklık getireceğim ama biraz zamana ihtiyacım var. Kalın sağlıcakla. Satın almak için tıklayınız.




11 yorum:

  1. çok şeker tavşancık, kurdelesi de varmış süslü hanımın, tükkanların hayıslı olsun canım :) bir sonraki yazını bekleriz.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Betül,cüm

    Hayırlısıyla açtık bakalım dükanımızı. Allah utandırmasın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. dükkanınız hayırlı olsun.
    hayırlı,bol kazançlar dilerim.
    elinize sağlık oyuncaklarınız harika.

    YanıtlaSil
  4. Hayirli ugurlu olsun, blogumda kisa bir ismini gectim dükkanin :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Şirin ötesi olmuş, ellerine sağlık, gelip gidip bakmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş arkadaşım.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Kelebek gibi, Haydi mutfağa, Sesiber ve Haydi mutfağa

    Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Tükkanın hayırlı olsunnn incicimm...Süslü tavşanda muhteşemm..Düşünüorm şimdi maymun mu alsam süslüyü mü yeni dogum yapacak arkadaşımın bebeene:)))))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Filiz'cim

    Piglet örüyorum şimdi. Onuda koyarım yarın akşam. Arkadaşın beğenirse konuşuruz yine. Öpüyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. canım hayrlı olsun gördüm seni pasajda şimdiden bol satışlar.çok keyifli bir iş.ben deli oluyorum bu oyuncaklara.sen bir dergiden bahsetmiştin nerden almıştın.ben herşeyi kafama göre yapıyorum.yani gördüğümü netten ordan burdan.
    tavşanın harika olmuş bayıldım.
    şu etsy ye bende bir el atsam diyorum ama az bilgim varbu konuda...
    sevgiilerle

    YanıtlaSil
  11. Smilena,

    Amigurumi ile lgili dergi yada kitap almak için www.amazon.com a bir bak derim. Uluslararası kitap satışı yapan bir site. Ordan temin edebilirsin. Türkiyede maalesef bu kitaplar yok.

    ETSY ye gelince. Oda aynı PASAJ gibi. Aynı mantık. El ürünü malzemelerin satışını yapıldığı bir site. Üye olmak için bir ücret ödüyorsun ve sistemin içine giriyorsun. El emeğimiz değerlensin, hanımlar boş durmasın değil mi :) Seni de en kısa sürede bekliyoruz Smilena. Sevgiler.

    YanıtlaSil