28 Mart, 2009

Turuncu Kitap Ayracı

Kitap ayraçları çok sevildi. Sevildi diyorum ama bizzat bende çok seviyorum bunları. Bu turuncu ayracı Filiz için yaptım. Aslında bayağı fosforlu turuncu rengi ama fotoğrafta belli olmuyor.

Ucuna boncuk takınca daha bir sevimli oldu galiba. Eşeğin kafasını ördükten sonra dört kat ipi kıvırıp kafayı birleştirmeden onu da dikiyorsunuz. Böylelikle hem daha sağlam hem de daha bir muntazam oluyor.

Bu aralar çok yorgunum, yorgunluktan kaynaklanan bir mutsuzluk...Umarım geçicidir.









8 yorum:

  1. çok şeker olmuş.boncukla daha da tatlı görünüyor.geçmiş olsun yorma fazla kendini...

    YanıtlaSil
  2. İncicim:)))tekrar cok teşekkür ediyorum..Çok mutlu oldum görünce..Ayracı daha da cok sevdim..Ders çalışmaya başlamak için pc yi actım ama öncelikle kafam dagılsın dıye blogunu ziyaret edeyim dedim iyi ki etmişim ayracımla karşılaştım:))) hatta bende ayracla ilgileniyordum aynı zamanda..Ellerine sağlık tekrar...cok teşekkür ederim. Yarın dinlenilmiş ve mutlu birgün olsun inş..(seçimde var umarım hepımız ıcın hayırlısı olur) Sevgiler..Öpüyorummm
    Filiz

    YanıtlaSil
  3. Çook şirin olmuş yahu bayıldım.Eşek figürünü ne güzel oluşturmuşsun.
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Tatlim,renginden dolayi ismi fosforlu eşek olabilir.İsim konusunda muhteşemimdir biliyorsun. GumiSE

    YanıtlaSil
  5. ZEVKLE İZLİYORUM YAPTIKLARINIZI,ELLERİNİZE SAĞLIK.GÖZ KONUSUNDA BEN SİZ GENÇLERE UYARIM BİRLEŞİN BENİ DE KATIN ARANIZA.ÇÜNKİ BAKIYORUM YABANCILARIN YAPTIKLARINA BİR UFACIK GÖZ ÖĞLE ÇOK DEĞİŞTİRİYOR Kİ GÖRÜNTÜYÜ.

    YanıtlaSil
  6. kitap ayracına bayıldım.çok güzel bi fikir.çocuklar için farklı karakterle denenerek kitap okumalarına zevk katabilir.tebrik ediyorum...elif

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık süper olmuş,

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzel bir fikir......

    YanıtlaSil