21 Nisan, 2009

Amigurumi Beyaz Kedicik

Bu pamuk kediyi çok severek yaptım. Ağzı, burnu, gözleri inanılmaz sevimli geldi bana. Bir işe başlayınca sevdiysem hemen örüp ortaya çıksın istiyorum ama bide sevmediysem elimde bir türlü bitmek bilmez o iş. Bu kedicik de dün akşam çıkıverdi ortaya işte.

Gelelim diğer haberlere. Bir hafta sürecek olan bir maratona girdik dün itibariyle. Anneannemiz bahar temizliğine, bilindik badana boya işlerine kalkışınca bizim de düzenimiz bozuldu biraz. Biraz diyorum çünkü İnci bakıcısına alışık ama bu denli uzun süre hiç onunla kalmamıştı. Genellikle anneannenin işi olduğu günlerde yarım gün kalıyordu. Dün eve gittiğimde yeni uyanmıştı. Nasıl mız mız, nasıl nazlı en sonunda da başladı ağlamaya. Biraz da gribal bir durumla birleşince böyle oldu diye düşünüyorum. Hafta sonu ben çalışınca, babayla caz dinlemeye gitmişler. Açık hava çarpmış galiba :( Ama akşam babamız işten gelince keyfimiz yerine geldi.

Umudum anneannenin işlerinin haftasonuna kadar bitmesi ve düzenimizin tekrar eskiye dönmesi. Haberler böyle efendim. Kalın sağlıcakla.

9 yorum:

  1. Pek havalı bir kedi olmuş bu canım :)

    YanıtlaSil
  2. ay ay çok tatlı.eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. HARİKASIN GENE NASIL GÜZEL OLMUŞ MAŞALLAH MAŞALLAH NAZARA GELECEKSİN ELLERİNE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  4. açıklamalar çok güzel hiç bilmeyenler için başlangıö rehbri olabilir kedi de harika olmuş..

    YanıtlaSil
  5. kedi bir harika olmuş.açıklamalı olarak ail atabilir misiniz?teşekkürler.
    mail:dilara_aksulu@mynet.com

    YanıtlaSil
  6. İLKİN NİŞANCIOĞLU25 Nisan 2009 12:05

    çok beğendim.ellerinize sağlık.patterni alabileceğim bir site var mı? kızım çok beğendi.göndediğiniz patterne göre eşeği ördüm.çok güzel oldu teşekkürler...
    sevgiler...
    İLKİN NİŞANCIOĞLU

    YanıtlaSil
  7. Balküpü--Smilena--Örgücüoyuncakçınine--Edaca ve Anne Kaz --

    Beğeniniz için çok teşekür ederim.

    Dilara ve İlkin Hanım, bu modeli internette gördüm ve yaptım. Orjinali bana ait değil ama pattern olmadan çıkardım örneği. Dolayısıyla şu an için elimde yok. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Ben ziyaretinden ve güzel yorumundan dolayı teşekkür ederim.Senin blogunda gezinmekden zevk aldım.Bu kedicik çok şirin eline sağlık.Çok güzel oyuncaklar üretmişsin.
    Bende seni bloguma ekledim.
    Hayırlı dostluklara inşALLAH...
    İyi geceler

    YanıtlaSil