02 Nisan, 2009

Amigurumi Eyes














Geçtiğimiz hafta bu gözleri nereden bulabilirim diye hayıflanan ben artık mutluyum. Gözlerime kavuştum. Açıkçası konu ile pek bir öneri gelmedi. Sanıyorum hepimizin ortak problemi ve çözümsüzü ki, cevap alamadım. Örgücü nine güzel bir fikir verdi. Neden sen bulup alıp satmıyorsun diye. Düşündüm biraz üzerinde ve neden olmasın. Arayan çok, bulamayan yine çok. Rahmetli babaannem çok söylerdi. "Kurda sormuşlar, senin ensen neden kalın diye. Kendi işimi kendim yaptığım için"demiş.

Benim bu göz merakımda böyle oldu işte. Ordan mı alıcaz buradan mı alıcaz demek yerine, bu işi kökünden çözmek ve almak isteyenlere de sunmak en iyisi. Ve artık kendi pasajdaki dükkanım üzerinden gözleri satışa sunuyorum. İlgilenen arkadaşlar bakabilirler. Bir de amigurumi örmeye ilk başladığımda malzemeleri bulmak konusunda zorlanmıştım. En basiti boncuk elyafı bile nereden alacağımı bilemiyordum. Bu konulara açıklık daha önceki yazılarımda getirdim ama yinede ben bulamıyorum nereden alacağım diyenler için bir set hazırladım. Oda yine dükkanımda. İçerisinde amigurumi örmeye ilk başlandığında gerekli olabilecek ne varsa mevcut.

Bir süredir bu işe kafa yormaktan ve uğraşmaktan gumiciklerime vakit ayıraramamıştım. En kısa sürede telafi edeciğim inşallah. Benden haberler bunlar. Hepimiz için hayırlı olur inşallah :)

4 yorum:

  1. İyi etmişsiniz.Ben de düşünüyordum ne zaman boş bir vaktim olurda malzemeleri alırım diye. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. canım eğer sır değilse nerden bulduğunu bana yazarsan çok sevinirim.benim de ihtiyacım var.mail adresim var sayfamda.sevgilerle

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş.
    Çok teşekkürler....
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Sitenizi dışarıdan blogum olmadan takip ediyorum. Ben de amigurumi ye yeni başladım. Sizin siteniz bana ilham kaynağı oldu. PAsaj üzerinden de gözler için sipariş verdim zaten.
    Ayrıca bu gözler için aramadığım girmediğim dükkan kalmamıştı.Emeğinize sağlık... En kısa sürede komşunuz olacağım. Bende yaptıklarımı blog açarak siteme koyacağım. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil