20 Nisan, 2009

Amigurumi Totoro

Hafta sonu çalıştım yine. Dolayısıyla Pazartesi sendromunu dibine kadar yaşıyorum ama son yaptığım Totoro'mu buraya koymadan başlamak istemedim güne.

Totoro yurtdışında pek meşhur olmuş bir çizgi film imiş :) İnci hanımefendi genellikle Baby TV yi izlemeyi tercih ettikleri ve evde başka bir kanal izlenmediği için hiç izlememiştim. İnci televizyonu açtırmak istediğinde aynen okunduğu gibi baby baby diye istiyor. Bebek demiyor yani. Öyle hoşuma gidiyor ki ağzını kibar kibar büzüp baby demesi :)

Gelelim Totoro'ma. Ben bu kadar iri bir hayvancık olacağını düşünmemiştim. Yüz gramlık bir çile ip gitti. Her akşam İnci uyuyupta tamam bu akşam kesin biter dediğim oyuncağım büyüdü de büyüdü. Zaten akşamları bir saat oturup yapmayla pek bir iş çıkmıyor, çıkamıyor. Araya arkadaşlardan gelen siparişler de girince hiç bitmeyecek zannettim. Ama sonunda bitti :) Patternini buradan aldım. Yapmak isteyenler olursa faydalanabilirler. Hafta başından haberlerimiz böyle efendim. Kalın sağlıcakla.

7 yorum:

  1. totoro yu ben de çok seviyorum. Çizgi filmide mutlaka çocuklara izletirilmeli iyi çalışmalar..

    YanıtlaSil
  2. Çok şeker olmuş.Ellerinize sağlık.Ben de ancak işimden gücümden vakit kalmamakla birlikte gece geç saatlerde yapmak durumunda kalıyorum ama o zaman da çok verimli olmuyor.Bayağı bir zaman ayırmak lazım bunlar içinde.Aslında hazır oyuncaklardan daha çok beğeniyorum ve sizlere imreniyorum.Harikasınız gerçekten.ellerinize,emeğinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. UF ÇOK TATLI, BENİM FARECİK BİLE BEYBİ DİYO.AMAN AMAN ŞU İNGİLİZCEYİ İNŞALLAH MUTLAKA ÖĞRENSİNLER.TOTOROYU BİZDE ÖRECEĞİZ MUTLAKA ÇILDIRIR GÖRÜNCE.

    YanıtlaSil
  4. çok şeker ellerine sağlık.bana bir iki kişi yap demişti.isteyenleri sana göndereyim.iyi bir hafta diliyorum.sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. merhabalar güzel kardeşim güzel ziyaretin ve yorumun için çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi yolluyorum.
    Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  6. merhaba dilekcim, kedicik çok hoş, totoroya bayıldım, benim minik oğlum kaç zamandır tottoro istiyor alında, bir ara örmek lazım. çok güzel örmüşsün ellerine sağlık, bu sıralar yoğunluktan nete bile giremez oldum, güzel bir tatil diliyorum, sanırım öğretmensin, sana da tatil olmalı, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Totoro benim çok sevdiğim kahramanlardandır. Hideo Miyazaki diye bir usta var,tüm çizgi filmlerini ailece defalarca izledik. Bu da onun yarattığı bir karater. Hem çocukların hem de büyüklerin kendilerini kaybedebilecekleri dünyalar yaratıyor. Anime (japon çizgi filmi) tutkunu olduğum için daha da beğendim Totoro'yu. Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil