16 Nisan, 2009

Amigurumi Yeşil Eşek

Yeşil kitap ayracı siparişi için başlamıştım bu modele ancak kullandığım ipliğin kalınlığından olsa gerek bayağı büyük bir eşek kafası çıkınca ortaya kitap ayracından normal bir eşeğe dönüştürdüm.


Yeşil renkli eşek olur mu demeyin :) Mecburen oldu işte. Buraya gelmeden önce Pasaj daki yerini aldı ama sizlerle de eşeğimi paylaşmak istedim.

Dün akşam yeni bir oyuncağa başladım. Patternini internetten aldım. Görmüşken unutmayıp yapmak istedim. Çünkü beğenipte yaparım diye arşivime kaldırdığım modellerin ne olduğunu unutup hiç yapamıyorum. Umduğumdan daha büyük oldu. Gövdesi üzerinde çalışıyorum şimdi. Bitince hemen paylaşacağım sizlerle. Kalın sağlıcakla.

11 yorum:

  1. Çok şirin olmuş.Rengide çok tatlı.farklı renkler ayrıca yaptığınız oyuncakları daha da sevimli yapıyor.Ellerinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ÇOK GÜZEL OLMUŞ.PAYLAŞIMCILIĞIN İÇİN DE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.BEN DE KEÇE NEREDEN BULURUM DİYE İNAN SORACAKTIM.SAYENDE BULDUM.TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,yeşil eşek diğerleri gibi süper olmuş:) bana gönderdiğiniz şemayı örmeye başladım fakat vücut sizinkiyle aynı olmadı.7.sırada 24 ilmek 8 ve 9.sırada 18 oluyor 10.sırada tekrar 24 oluyor.bu yüzden bir daralma oldu.bendeki sayılarda bir yanlışlık mı var yoksa sizinki de öyle ama resimden mi anlaşılamıyor? işlerinizde kolaylıklar.yeni örgüleri sabırsızlıkla bekliyorum.sevgiler... İLKİN NİŞANCIOĞLU

    YanıtlaSil
  4. Mehtap ve Taze Nane-- Teşekkür ederim.

    Orgücüoyuncakcınine-- Ben keçeyi çok aramıştım oraya sor buraya sor. Bulunca sizinlede paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
  5. İlkin Hanım,

    Siz söyleyince patternden kontrol ettim. Kafa ile vücudun yerlerini yanlış yazmışım.Yani vücut diye ördüğünüz şey aslında bir kafa :)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler.renkleri değiştirip tekrar öreceğim.sevgiler.
    İLKİN NİŞANCIOĞLU

    YanıtlaSil
  7. çok şirin olmuş.bu eşeğin her rengi harika oluyor.kolay gelsin .
    sevgilerle

    YanıtlaSil
  8. çok cici olmuş...ellerine sağlık...
    oğlumun favori rengi tam yeşil.....
    sevgiyle....

    YanıtlaSil
  9. www.yaseminkale.blogcu.com
    siz hangi markanın ipliğini kullanıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
  10. şule sarıbaş4 Ağustos 2009 13:48

    mrb ellerinize saglık cok güzel olmuş

    YanıtlaSil