28 Nisan, 2009

Bu Acının Tarifi Yok

Bu sabah duyduğum haberle beynimden vurulmuşa döndüm.

Dün yaşanan olaylar. Bostancıda ki çatışmalar. Kelimeler boğazımda düğümleniyor, düğümleniyor, düğümleniyor. Taş oldu. Dün ki çatışmada şehit olan emniyet amiri, çalışma arkadaşımın çok yakını.

ACININ TARİFİ YOK.

Bu acı sadece düştüğü yeri değil etrafındaki tüm yaşamları da yakıp yıkıp geçiyor.İnanamıyorum olanlara. Şehrin ortasında, bir hücre evi basılıyor. Ağır silahlar ve bombalarla çatışmalar oluyor AMA hiçbir güvenlik önlemi yok. İnanamıyorum gerçekten.

Böyle bir şey nerede olur, nerede yaşanır... Hamdolsun benim ülkemde yaşanıyor.

Her sabah işe yolcu ettiğim eşim için, evde bıraktığım yavrum için, annem, babam, kardeşlerim... hepsi için endişeleniyorum.Yaşamımız pamuk ipliğine bağlı. Bu ülkede ölmek değil yaşamak bir mucice.

Allah, ailesine, sevdiklerine ve tüm yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin.

4 yorum:

  1. Çok acı gerçekten.Allah ailesine sabır ve dayanma gücü versin.Şehidimizin de mekanı cennet olsun inşaallah.bende çok üzüldüm.Allah,sevdiklerimizi,yavrularımızı da korusun.Ülkem nereye gidiyor,sonu ne olacak böyle bilmiyorum.derinlere daldıkça içinden çıkamadığımız gibi, gelecekten de endişe duyuyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ne acı ne acı!İnsanlar o kadar endişe içindeki dünyaya çocuk getirmiyorlar.Haklı olarak.Herkes ALLAH'a emanet ,herkes kendi başının derdine düşmüş.Bunu demek istemiyorum ama toplumda alıştı,bugün üzülüyoruz,yarın unutuyoruz.Habuki aynı şey bizim başımıza geldiğini düşünsek acıyı daha yakın hissederiz.Bu olay bizim,bizim acımız.Çok üzgünüm:)ALLAH nur içinde yatırsın ailesinede sabır versin.
    Sevgi ve sağlıkla kal

    YanıtlaSil
  3. çok haklısın.bunu akşam deprem olduğundada anladım ki acı ne kadar bize yakınsa kadar çok etkiliyor.
    ALLAH yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  4. Tüm arkadaşlarım-- Hepinize bu acıyı payşarak gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ederim. Allah ailesine sabır versin.

    YanıtlaSil