07 Mayıs, 2009

Amigurumi Çiçek Pattern (Amigurumi Flower Pattern)

Bu çiçeğimin de PDF formatında ki örgü şemasını hazırladım. Beğeniyor ve aaa pek güzelmiş bende örmek istiyorum diyorsanız Pasaj'a uğrayabilirsiniz.

Gelelim bizdeki diğer haberlere.

Hıdrellez'i kutladık. Hıdrellez Anadolu'nun en eski en yaygın bayramıdır. Baharın gelişinin, doğanın canlanışının kutlandığı, halkı birleştiren ve bütünleştiren ortak bir bayram.

Bizim semtimiz çok şenliklidir sağolsun. Bayram, düğün, sünnet, asker geçirme pek bir coşkulu yaşanır :) Hıdrellez kutlaması da öyle oldu. Bu sene İnci ile birlikte bende katıldım bu kutlamaya. Ateşten atladık, dileklerimizi diledik. Baharla birlikte doğa canlansın ve bu yıl yeşillikler içinde bereketli geçsin diye kapımıza iğde dalı astık. Umarım herkesin gönlüne göre olur hayalleri ve diledikleri.

Unutuyordum yazmayı. Bir de ip atladık. Çocukken atlardık. Herkes sıraya girer dönen ipten atlardı. Bizde öyle atladık :) İnci bir eğlendi, bir eğlendi ki sormayın. Ben de eğlendim tabi. Eve gelince pestil gibi yayılıp, hemen uyudu. Fotoğraf çekmeyi isterdim ama makinem evde kaldığı için fotoğraflayamadım.

Hareketli ve de eğlenceli bir son ile bitirdik Hıdrellez gününü. Kalın sağlıcakla efendim.

4 yorum:

  1. Biz çocukken annemlerde bizimle bu tür etkinlikler yapardı.Büyüklerle daha bi eğlenceli olduğunu hatırlıyorum ve eminim onlarda eğleniyorlardı ama şimdi o tür etkinliklere ne imkan ne fırsat bulamıyoruz.Sizin adınıza sevindim umarım dileklerinizde kabul olur.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. bu iyi dileklerin umarım hiçbozulmdan gerçekleşir.gerçek hıdrellezin ne olduğunun farkında olmak ne güzel.
    ne kadarda çok eğlenmişsinizdir neşeniz bol mutluluğunuz daim olsun

    YanıtlaSil
  3. ALDIM ALDIM SAĞ OL İNŞALLAH PAZARA KADAR BİTİRİRİM KOMŞUMA OĞLUMUN KOMŞU ANNESİNE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK ÖRMEĞİ DÜŞÜNÜYORUM.AH AH ÇOCUKKEN NE GÜZEL BİZDE KUTLARDIR.MAZİ OLDU ARTIK.AMA BEN GENEDE EVDE GÜLE PARA BAĞLARIM HER YIL.

    YanıtlaSil
  4. günaydın canım. bu sayıları örerken sürekli not mu alıyorsun :)
    bende ilk örmeye başladığımda (ki o zaman böyle oyuncakların örüldüğünden haberim bile yoktu sadece kendim yapıyorum sanıyordum)not alıyordum belki kitap bastırırım diye
    böyle bi düşünceniz var mı acaba :)
    www.yaseminkale.blogcu.com

    YanıtlaSil