18 Haziran, 2009

Dekorasyon ve Yeni Bloğum

Nerden çıktı bu buzdolabi resmi şimdi?

Kafamda binbir tilki dolaşıyor demiştim ya :) O tilkilerden biri kaçtı dün.

Kasım ayında yeni evime taşınıcam kısmetse. Kasım ayına daha çok var, boşver uğraşma dediğinizi duyar gibiyim ama ne yaparsın tez canlıyım içim rahat etmiyor. Atılacaklar, verilecekler, yenilenecekler, götürülmeyecekler... Aklıma takılanları yavaş yavaş düzenlemeye çalışıyorum. O takılanlardan biri de buzdolabı olayı. Taşınacağım evin içinde inox ankastre ürünler var. Ve sabit. Ve bunları istemiyorum diye bir lüksünüz yok. Ama benim yadigar buzdolabım beyaz. Takıldım kaldım. Yeni alıyım desen dünyanın parası. Hadi parasını geçtim, alıyım desem sapasağlam makina. Yazık ayol acıyorum. Şımarıklık bunun adı. Buzdolabını ortama uygun hale getirmek için dün gittigidiyor'dan duvar sticker aldım. Bunu yapıştırıp işi kurtarmaya çalışıcam. Olmadı ne yaparsın gözü karatıp alıcam bir inox. Kusura bakma beyaz buzdolabım :( Yapıştırdıktan sonra resmi koyacağım.

Hımm birde. Arayanlar için bir öneri. Koçtaş'ta inox görünüm veren D-C-Fix ler var. Onunla da kaplayarak yapılabiliyormuş. Ama bana pek mantıklı gelmedi. Neticede kaplama. Aleni belli olmaz mı? Bence olur.

Bir diğer haberimde yeni bloğum ile ilgili. Bloğumun adı Organik Oyuncak. Ördüğüm oyuncaklar doğalsa ve de organikse bu şekilde de tanıtmak lazım düşüncesiyle oluşturdum. Yavaş yavaş daha da gelişecektir tabi ama sizlerle de paylaşmak istedim.

Yarın hafta sonu için Bursa'ya gideceğim. Kısa bir gidiş geliş. Şimdilik kalın sağlıcakla.

4 yorum:

  1. Buzdolabı güzel olur sanırım...Taşınmakta çok zor Allah kolaylık versin...

    YanıtlaSil
  2. Iyi düsünmüssün buzdolabi icin ;)
    Bu arada yeni örgü blogun hayirli ugurlu olsun :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Buzdolabının yeni halini merakla bekliyorum.
    Allah kolaylık versin .
    Yeni bloğun hayırlı olsun.
    İyi geceler.

    YanıtlaSil
  4. Tatesal-- Açıkçası bende nasıl olacağını merak ediyorum ;)

    Kelebek Gibi ve Şanslı--Bloğu yavaş yavaş oluşturacağım. Ancak fırsat bulabiliyorum. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil