15 Haziran, 2009

Hafta Sonu Koşturmacası

Üstteki resim? Bir kaç ay öncesine ait. Resim olmadan yazı yazmayı sevmiyorum ama bugün de pek bir yazasım var. Piyangodan bu resim çıktı :)


Bugün Pazartesi ve ben yerlerde sürünüyorum. Yorgunum. Cumartesi günü eşim nöbetçi olduğu için Anneanne pansiyonda kaldık. Pazar günü ise evimize gitmemiz öğlene doğru oldu. Eve gittik, telefon çaldı. Arayan erkek kardeşim. "Hadi kalkın piknik yapmaya gidelim." Gidilmez mi şimdi? Hemen İnci ve çantasını hazırladım. Paldır küldür zor attık kendimizi dışarı :) İstikamet Belgrad Ormanı Bentler. Çok beğendim. Göl kenarında 4,5 km'lik yürüyüş parkuru var. Gitmediyseniz mutlaka gidilecekler listenize kaydedin. Ben çok beğendim. Kendimi tatilde hissettim. Akşama kadar gezdik, yedik, içtik, temiz hava aldık. Eve gelince İnci hanıfendinin küvet sefası, yemeği derken saat oldu 10. Bir günü daha bitirdik. Bir hafta sonu daha hoop diye geçiverdi. Zamana yetişemiyorum...Yapılması gereken işler listem her geçen gün biraz daha uzuyor. Şimdi buraya yazıyım ki utanıp en kısa sürede toparlayayım bu işleri.
  • Elimde bitmeyi bekleyen 3 tane amigurimi var. Zürafa, fok ve panda mı yoksa tavşan mı olacağına karar veremediğim bir hayvancık. Elimi bile süremedim.
  • Elden aldığım tuhaf bir hayvancık siparişim. Gerçekten tuhaf bir hayvan. Yapıp becerebilirsem :) sizinle de paylaşacağım. Daha tasarı aşamasında.
  • Yine yapılmayı ve elden geçirilmeyi bekleyen bir gumi CD'm. İçinde milyon tane model var ve ben karar vermekte zorlanıyorum.
  • Evimi derleyip toparlamalı, İnci'nin dolabını elden geçirmeliyim. Öyle çok küçülen ve verilmesi gereken eşyası var ki. Ve bir çoğu neredeyse hiç giyilmemiş.
  • Kendi dolabımı da elden geçirmeli, verilecekleri ayırmalıyım. İnci 2 yaşında. Ve ben 2 senedir belki içine girerim diye kıyafetlerimi bekletiyorum. Ama bu yaz hepsini elden çıkaracağım. Sadece dolap bekçisi. Çünkü ben içine giremiyorum. Ühüüühüüü :(
  • Evi şöyle bir elden geçirmek lazım. Annemin deyimiyle kıyı köşe toparlamak lazım ama Kasım ayında yeni evime taşınacağım. O yüzden hiç toparlayasım gelmiyor. Zaten o dönem her şey elden geçicek. Bahanem var yani :)
  • Oyyy oyyy bu liste uzar gider...
Kalın sağlıcakla...

9 yorum:

  1. Allah kolaylık versin bu uzuuuuun listeden bende de var insan listeyi düşünürken bile yoruluyor değil mi :)

    YanıtlaSil
  2. Allah kolayliklar versin, bayagi bir isler varmis seni bekleyen..
    Bu arada o tuhaf hayvancigi merak ettim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. yaşananlar hep aynı galiba :))) ben oğlumun doğumundan sonra ki bu yaklaşık 4,5 seneye tekabül eder hala veremedim kıyafetlerimi... ama bende kararlıyım inşallah :)))

    YanıtlaSil
  4. uzasın bizde okuruz gelim ben yardıma :))
    buradan şunu söyleyebilirim ki ben kızıma doğru dürüst hiç bişi almadım (hastane çıkışı almıştım sadece)
    arkadaşlarınım kızlarının kıyafetleri ile büyüyo benim bebeğim ben geri iade ediyorum elamdan sonra başka bi bebeğe gidiyo senide tebrik ederim hem süper amigurumicisin hem süper anne hemde paylaşımcı
    yaseminkale

    YanıtlaSil
  5. Bende bu ara çok yoğunum bugün biraz kolayladım.ALLAH kolaylık versin benim 2 tane ablam var.Bana bu konuda anlayışlılar.Sen maşallah her şey sana bakıyor kolay değil valla.Güzel bir hafta sonu geçirmene sevindim.Bu arada kendinede iyi bak.
    İyi geceler

    YanıtlaSil
  6. Canım allah kolaylık versin sana.
    Güzel günler.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Canım yorumum umarım gelir.
    Sana kolay gelsin.
    Bazen insanların böyle üst üste işleri koşuşturmaları oluyor.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. kolay gelsin arkadışım...

    YanıtlaSil
  9. oyy ne sekerler öyle.....

    http://nisasu.blogspot.com/

    YanıtlaSil