21 Temmuz, 2009

Dinlendik, Dinlendik, Dinlendik...

Cumartesi akşamı evimize döndük, kızımıza kavuştuk. Her şey çok güzeldi. Kızım doğduğundan beri eşimle başbaşa tatil yapmamıştık. Eski günlerimizi andık. İnci'mizi aradık :) Ah olsa şimdi neler yapardı diye andık durduk.

Tatilde boş duramadım yine ben. Belki örerim diye valizime koyduğum ipimden bir tavşan çıkıverdi. İnsan rahat, işsiz ve de tatil modunda olunca daha bir keyifli örüyor. Açıkçası öyle boş boş şezlongta vakit geçiremiyorum ben. Canım sıkılıyor. Aksiyon lazım bana. Gerçi animasyoncular hiç boş bırakmıyorlar insanı ama yok anacım ben kurbağa gibi yatamıyorum. Bunu yine tescilledim.

Tavşanı ördüm. Boş durdum mu? Hayır. Bir de kılçık ördüm.

Yetti mi ? Hayır :) Üstüne birde köpekçik ördüm. Köpekçik diyorum çünkü küçücük oldu. İpim az olunca onu örebildim. Çok şirin. Değişik versiyonlarını da yapacağım.
Efes harabelerini gezmek için bir günümüzü ayırdık. Bir medeniyet geçmiş topraklarımızın üzerinden. Çok etkilendim. Büyülendim...
İtalyan restorantında menüyü merakla bekleyen bir hatun kişi.

Efes Celsus Kütüphanenin girişi.

Tatilde hep bir tebessüm kaplıyor insanın yüzünü. Hayat güzel, tadını çıkarıp dibine kadar yaşamak lâzım... Cuma gününü iple çekiyorum :)

7 yorum:

  1. canım güzel yorumun için çok tşk ederim. elamda en az inci kadar şanslı :)). hatta senin sihirli dokunuşlarınla oyuncaklarımız anlamlı bakışlar kazandı
    iyiki tanımışım seni iyiki varsın
    bu arada bende köpekcik örüyorum hemde sarıı hemde uzun kulaklı piştimi olacağız acaba :)))

    YanıtlaSil
  2. hamarat arkadaşım.orda bile örgüyü bırakmamış.çok güzel yerlere gitmişsiniz....
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel kareler böyle.
    Sevgiler canım.......

    YanıtlaSil
  4. Ah canım anne güzel,inci güzel,tatil güzel....Tüm güzellikler sizde canım,rabbim daim etsin....Hamarat hatun!!!

    YanıtlaSil
  5. Harika geçirmişsiniz sizde tatilinizi.Yarasın,bol enerjili,sağlıklı bir yıl diliyorum.Gerçekten ben de şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Tatil gibisi yok ama siz yine boş durmamışsınız.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel resimler,tatil güzel şey!tatilde örgü de örülür tabiki,çünkü dinlendirici etkisi var,çok güzel olmuştur eminim,bitmiş halini merakla bekliyorum,sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Yaseminkale--Elam çok şanslı. Amigurumi gözleri ile hakikaten anlam kazanıyor oyuncaklar. Bu arada çok hızlısın, takip etmekte zorlanıyorum seni :)

    Smilena--Teşekkür ederim Semra'cım. Tatil güzeldi gerçekten. Cuma gününü iple çekiyorum bu arada.

    Mehtap--Tatil de insan kendine geliyor. Tatilde de boş duramadım hakikaten. Elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum bir şeyler yapmazsam :)

    Tatesal--Canım benim teşekkür ederim. Güzel bakan gözler güzel görüyor!!! :)

    Taze Nane--Teşekkür ederim.

    Cicibicibişeyler--Teşekkür ederim. Ördüklerim sırada bayağı birikti. En kısa sürede yayınlamaya çalışacağım. Sevgiler.

    YanıtlaSil