10 Ağustos, 2009

Amigurumi Siteleri

Merhaba, yeni bir hafta, yeni bir başlangıç demek. Yine bir Pazartesi ve başladık görevimize. Bugün bilgisayarımı açtığımda güne çok güzel başladım. Neden mi?

Amigurumi örmeye ilk başladığımda her konuda destek olan sevgili Örgücünine bloğundan göz kırptı bize. Sizi yine aramızda görmek çok güzel. Hoşgeldiniz.

Diğer haberimde amigurumi örgü şemalarını veren bir site ile ilgili. Bu siteyi bugün Örgücü Nine de gördüm, çok beğendim ve sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Çok güzel modeller var içeriğinde. Kuşlar, timsah, cupcake, meyveler, kahve fincanı, bebek, hayvanlar... Belli ki kendisi tasarlamış, örmüş, üretmiş ve sayılarını örmek isteyen diğer gumi severler ile paylaşmış. Ne güzel değil mi?

Tavsiye bizden, yapması sizden. Ördüğünüz amigurumi oyuncaklarınızı sevimliler@gmail.com adresine gönderirseniz burada bizlerle de paylaşarak bizi mutlu etmiş olursunuz. Merakla bekliyoruz. Sağlıcakla.

4 yorum:

  1. canım bu güzel paylaşımın için tşk ederim bende sık kullanılanlara eklemiştim :)
    bu arada hani köpekcik nerde merakla bekliyorum bennnn

    YanıtlaSil
  2. Smilena--Teşekkür ederim Semra'cım. Bakalım ne güzellikler gelicek. Göreceğiz.

    Yaseminkale--Yasemincim köpeğe ne oldu bende bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba
    orgucu nine bir timsah ormus ve patronu aldigi adresi vermis ancak ben o sayfada verilen patrondan hicbirsey anlayamiyorum.ve coook uzgunum.cunki benim oglumu mutlu etmeyi oyle cok istiyorumki.hamurdan bile timsah yapinca cok mutlu oluyor.nolursunuz yardimci olurmusunuz 2 hafta sonra dogumgunu ve bu alacagi en guzel hediye olacagindan suphem yok.ellerinize yureginize saglik.

    YanıtlaSil