24 Eylül, 2009

Amigurumi İle İlgili Yeni Gelişmeler

Yeni gelişmeler ve haberler ile geldim.

Yaklaşık üç hafta önce bir fikir çıktı ortaya...

Okulumuzda Amigurumi kulübü açmalıyız. Çocuklarımıza, gençlerimize bu sanatı öğretmeliyiz. Olur mu, olmaz mı, nasıl olur derken...

Önce kulüp tanıtımına katıldım. Burada amaç öğretmenliğini yapacağınız kulübün tanıtımını yaparak, hazırladığınız örnekleri sergilemek. Öğrenciler üzerinde etkili olmuş olacak ki full sayı ile bugün itibariyle ilk dersimizi yaptık.

Minik öğrencilerim pek bir heyecanlı, pek bir hevesli. İlk ders olması sebebiyle, amiguruminin genel anlamda ne olduğundan ve neler yapabileceğimizden sözettik. Önümüzdeki ders yanlarında getirmeleri gereken malzemelerin listesini hazırladık. Genel anlamda ders planımızı yaptık, hedeflerimizi ortaya koyduk ve start dedik :)

Gelişmeler ve çalışmalar ile yine burada olacağız elbette. Kimbilir talep olursa yetişkinler içinde hızlandırılmış bir kurs çalışması yapabiliriz. Bu yönde talebi olanlar ve bilgi almak isteyenler mail atabilirler.

Bu da benim bayram şekerim. Mutlu şeker.

El öpme faslından sonra, sohbet muhabbet olayına geçen şeker.

Sağlıcakla efendim.

9 yorum:

  1. oy çok tatlı maşallah tüm şekerlerden tatlı bi şeker :D

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir kulüp keşke öğrenci olabilseydim orda :)

    YanıtlaSil
  3. Canım çok güzel bir gelişme bu!Paylaşımın için teşekkürler.Şekeri çok çok öptüm.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ANA KIZ İKİNİZ DE Mİ KESDİRDİNİZ SAÇLARI ÇOOK GÜZEL OLMUŞ ÇOCUK GİBİ OLMUŞSUN GENÇ KIZ GİBİSİN ZATEN.HADİ HAYIRLI OLSUN KULÜBÜN KUES AÇARSAN YARDIMINA GELİRİM ÇOK UZAK DEĞİLİZ.ARKANDAYIM SIRA BEBEK BUTİK E GELİYOR.İNCİYE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER.ÖĞRENCİLERİN ÇOK KÜÇÜK DEĞİL ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAKLARINDAN EMİNİM.ANNELERİ DE MERAK SARACAK BENCE

    YanıtlaSil
  5. ooohhh beklenen haber yerini almış
    kızlar nasılda toplanmış nasılda heveslidir o canlar şimdi


    siyah gözler ile ilgili görüşemedim daha
    görüşünce sana bilgi vereceğim

    inci kızı çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Tüü tüüüüü binlerce maasalah öncelikle bayram sekerine yer vericem yorumumda, tam seker olmus bu yaa, o küt saclar ne yakismis helede üstteki gülücügü :)
    BU arada ne kadar güzel okulda bunun ögretilmesi fikri, cocuklar yaraticiliklarini gösterebilirler zamanla ögrenince kendi ürünlerini kendileri tasarlarlar belki :) Hayirli ugurlu olsun ögretmenim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ne üzel bir çalışma hayırlı uğurlu olsun canım bol başarılar kızında maaşallah allah nazarlardan esirgesin en tatlı şeker o çünkü:)

    YanıtlaSil
  8. tebrik ediyorum sizi.gerçekten bende aranızda olabilmeyi çok isterdim.hayırlı ve uğurlu olur inşaallah.Tatlı şeker kızınızı çok öpüyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. HARİKA BİR FİKİR CANIM.SENİ YÜREKTEN DESTEKLİYORUM.KEŞKE AYNI ŞEHİRLERDE YAŞASAYDIK.ÇOK MERAK EDİYORUM GELİŞMELERİ..
    BAYRAM ŞEKERİNİ DE YİYEBİLİRMİYİM.ÇOK ÇOK TATLI...

    YanıtlaSil