16 Eylül, 2009

Amigurumi Penguen-Amigurumi Penguin

Huzurlarınızda Amigurumi Penguen

Bir kaç gündür blogger a giremiyorum. Sorun yalnızca benim bilgisayarımda mı yoksa tüm blogger üyelerini mi ilgilendiriyor anlayamadım doğrusu :(

Bu sevimli penguenimiz özel sipariş olarak yapıldı. Kafasının altı da birlik bölümünü ip kaydıraradak siyah ip ile çalıştım. Gözlerinde dikişli amigurumi gözü kullandım. Ayaklarını ise taraklı olsun farklı bir şekilde çalıştım.

Sevimli penguenimiz Antalya'ya uçtu bile. Bayramda minikleri sevindirecek inşallah.

Peki bizde haberler neler...

Hayatımızda lüks olduğunu unuttuğumuz lükslerle yaşıyoruz. Son bir kaç gündür bunu daha iyi anladım. Kısmetse yakın bir dönemde yeni evime taşınacağım. Ve bazı eşyalarımı oraya götürmeme kararı alınca elden çıkaralım dedik. Hafta sonu eşyalarım yeni sahibiyle buluştu. Onların arasında bulaşık makinem de vardı. Ve ben 3 gündür bulaşık makinesi olmayan bir mutfakta yaşama savaşı veriyorum :) Meğer çalışan bir insan için ne büyük nimetmiş, ne büyük bir lüksmüş. Gidince anladım. Galiba yeni makinemle buluştuğum da daha bir kıymetli olacak benim için.

İnciye gelince...Uzun zamandır ondan sözetmiyordum değil mi?

Tuvalet olayını çözdük çok şükür. Bizim için eski bir haber olmasına karşın burası için yeni bir haber. Bu iki yaş denilen dönem ne alamet bir şeymiş. İncinin doğum gününün ertesi günü çözüldü konu. Sanki sihirli bir değnek değdi. Bayağı dillendi. Bir sohbet bir muhabbet. Çenesi hep çalışıyor :) Bir de yavaştan yavaştan kreş arayışına girdik. Bakalım ne zaman ve ne şekilde nihai şeklini alacak. Yaşayıp göreceğiz.

Bekleyen mimlerin, ziyaret etmem gereken blog dostlarım, yapmam ve yetişmem gereken işler... Sakın ilgilenmiyor, ziyaret etmiyor, yorum yazmıyor demeyin...Fırsat bulduğum en kısa sürede hepsine yetişeceğim.

Gettim gari...Kalın sağlıcakla.

8 yorum:

  1. sorun tüm bloggerlerde canım pc.de değil.penguen çok güzel olmuş herzamanki gibi
    yeni evinde yeni aşyalarında hayırlı uğurlu olsun canım
    bence çalışmayanlar içinde bulaşık makinesi büyük nimet:))

    YanıtlaSil
  2. Selamlar cnm, ne güzel ve özel bir hediye olur bu penguen, eline saglik. Inci'ye aferin ve maasallah. Kizim henüz gece bezleniyor insallah onuda atlatacagiz. Kreste umarim tam cocuga uygun kafaniza göre bulursunuz her yere cocugunu birakmak istemiyor insan tabiki.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım yine döktürmüşsün

    YanıtlaSil
  4. ooohh incim e maşallah
    kocaman bi aferim ona

    YanıtlaSil
  5. Canım çok sevimli olmuş .Eline emeğine sağlık.Bol bereketli kazançlar olsun.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. harika şeyler yapmışsın dilekçim.pasajda da gördüm...
    eline sağlık.

    YanıtlaSil
  7. SENİN BLOGUNA GİRDİM BENİMKİ KAPALI HALA .PENGUEN HER ZAMANKİ GİBİ OLMUŞ.YENİ EVİN YENİ EŞYALARIN HAYIRLI OLSUNİALLAH SAĞLIK İÇİNDE MUTLULUKLA YAŞAMAYI KISMET ETSİN.48 AYLIKTAN ÖNCE KREŞE GİTMENİN MAHSURLARI YOK MU BİZDE 48 DEN SONRA VERELİM DİYORUZ.EĞİTİMCİLER DAHA İYİ BİLİR DİYE SORUYORUM.İNCİYE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER.

    YanıtlaSil