28 Eylül, 2009

Yeni Amigurumi Malzemeleri Geldi


Amigurumi örmeye ilk başladığım günden beri bu tur belirtecini arıyordum. Aradım, buldum, sipariş verdim. Yaklaşık bir aydır gözüm yollardaydı ve sonunda yeni cicilerime kavuştum.

Amigurumi örerken turları belirlemek çok önemlidir. Bunu yapmak için, ördüğüm oyuncağa toplu iğne koyardım ama o iğne ya elime batardı yada hiç olmadık anda düşüverirdi :( İşte artık bunlara son. Çünkü artık amigurumi tur belirtecim var. Hem şık, hem elime batmıyor hem de olur olmaz yerde pıt diye düşmüyor. Sizlerde bu kullanışlı aparata sahip olmak istiyorsanız dükkanıma buyrun lütfen.


Birde yeni amigurumi gözlerim geldi. Şimdilik sadece bunu ekleyebiliyorum dükkanıma. Bu 5 mm 'lik kahverengi amigurumi gözü takıldığı oyuncakta tıpkı siyah göz gibi duruyor. Tavsiye ediyorum. Diğerleri sayı olarak az geldiği için şimdilik sizlerle paylaşamıyorum :(

Sağlıcakla...

8 yorum:

  1. Güle güle kullanacağından eminim ama ben gene de duamı edeyim çok çok güzel işler çıkarırsın inşallah :) ve bol satışlar :)

    YanıtlaSil
  2. Cok pratik birseymis, bende turlari belirlerken kafam takilir genelde ve bazen tekrar tekrar saydigimi hatirlarim, ya da örerken baska hicbirseyle mesgul olmayip takip edersem kacirmam. Böyle cok rahat örülür ;) Artik örmeye cok vaktim olmuyor nasilsa...
    Bol satislar, eminim cok kisinin isine yarayacaktir ;)

    YanıtlaSil
  3. SÜRPRİZLERLE DOLU OLDUN İYİCE ÇOK İYİ YAPMIŞSIN GERÇEKTEN ÇOK ÇOK LUZUMLU BİR APARAT.İP KOPARIP KAYBETMEKTEN BİR HAL OLUYORUM

    YanıtlaSil
  4. Canım hayırlı olsun.Bol bereketli satışlar.
    İyi akşamlar...

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun canım aparatların ben çengelli iğne takıyorum ne düşüyor ne elime batıyor nede kayboluyor :)

    YanıtlaSil
  6. Uzmanamatör--Teşekkür ederim canım. İnşallah.
    KelebekGibi--Bende sağa sola kibrit çöpleri koyuyordum. Bu bayağı pratik oldu.
    Orgücü Nine--Yok be ninecim çokta sürpriz değil aslında. Canım ülkemde bu tarz aparatları bulamayınca bize orjinal geliyor.
    Şanslı--Teşekkür ederim.
    Sulesarıbaş--Aaaaaaa bak sen :) Çengelli iğne takınca takılan yerde iz kalıyor. Çevrende bu tarz bir aparat bulursan kullanmanı tavsiye ederim. Memnun kalıcaksın.

    YanıtlaSil
  7. Bunları görmüştüm aklımdan da geçmişti, getirseniz de alsak diye süper olmuş

    YanıtlaSil
  8. ne hoş şeyler bende ip geçiriyorum ama çoğu zaman ezbere örüyorum...

    YanıtlaSil