09 Ekim, 2009

Yeni Amigurumi Malzemeleri

Yeni yeni siparişler üzerine getirdiğim farklı göz ve malzemelerime sağ tarafta linki olan dükkanımdan ulaşabilirsiniz efendim. Bu sefer güvenlik kilitli ve vidalı amigurumi gözlerinin dışında ekstradan tahta boncuk ve tığ ekledim dükkanıma. Tahta boncuk biz tuhafiyelerde bulamıyoruz getirir misin diyeler için, tığı ise örgü örerken hangi tığıyı alsak uygun düşer diye kararsız kalıp zorluk yaşayanlar için. Hadi buyrun bakalım.

Gri 10 mm Kedi Gözü

Sarı 5 mm Amigurumi Gözü

Kırmızı 7 mm Amigurumi Gözü

7 yorum:

  1. DİLEKÇİĞİM ÖRÜVEREYİM BEN SEN DE YAPARSIN TABİKİ İŞİN VAR GRİPSİN DİYE DEDİM NİNEM.ZEVKLE ÖRERİM.HAYIRLI OLSUN YENİ MALZEMELER BOL SATIŞLAR

    YanıtlaSil
  2. dilekcim senin pasajdan yaramaz koyun seti sipariş ettim bilgin olsun.çabuk gönderrrr:)))
    hem ben amigurumi öğreneyim hem blog arkadaşım kazansın dedim,inşallah becerebilirim:))

    YanıtlaSil
  3. dilekcim acil yardımına ihtiyacım var.bugün birşeyler yapayım dedim şöyle küçük bir yumurta başlangıç için.Yalnız benimkinin sık iğneleri resimde görülenler kadar belirgin olmadı.acaba ipim mi ince.kartopu gonca almıştım üzerindeki önerilen şiş nosu 4.İpin kalınlığı nasıl olmalı,bu birinci sorum.ikincisi örgünün tersi yüzü hakkında.örerken gördüğüm yer mi yüzü yoksa görmediğim arka tarafmı?birde ricam olacak senin için sakıncası yoksa kitap ayracının şemasını(yada sayılarını)gönderebilirmisin.O da küçük bir parçaya tekniği kavramama yardımcı olur diye düşündüm.şimdiden teşekkürler,öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Başakçım Günaydın,

    Amigurumi örerken ipin kalınlığı ve tığının numarası çok önemli. Ben tüm örgülerimde Nako bonbon classic marka ip ve 2,5 mm tığ kullanıyorum. Çok uygun düşüyor. Yarın sana göndereceğim paketin içinde 2,5 tığ ve bu marka ip olucak.

    Örerken ilmeklerin diş diş belli olduğu yer, yani sana bakan tarafı yüzüdür. Daha karışık beliriz duran tarafı da içidir. Bir ipucu. örgünü yumurta gibi dişin. Hep içine doğru elinle ovallik ver. El ütüsü gibi düzelt yani.

    Eşek kitap ayracı istemişsin. Ben yarın paketinin içine koyucam.

    Başka birşey olursa her zaman sorabilirsin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. dilekçim teşekkürler.çok işe yaradı açıklamaların.İlk amigurumimi yaptım,yekında bloga eklerim.öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. ÇOK AYIP ETMİŞSİN SORMAMAKLA NİNECİĞİM.AYRICA BEN ÖRÜVEREYİM DEDİM ÖLÇÜ VER.ÇOK SAMİMİYİM GELİNCE GİYSİN SICACIK

    YanıtlaSil
  7. Başak--Merakla bekliyorum :)

    Örgücü Nine--Ninemmmmm sen kendi işini kendin hallediveriyorsun ama çaktırmadan :) Nasıl söylerim şimdi. Bir patik ördüm debelene debelene. Bakalım beğenecek misiniz? Sevgiler.

    YanıtlaSil