19 Kasım, 2009

Sizden Gelenler

Amigurumi sever dostlarımızın bir bir arttığını ve bu sevgi çemberinin genişlediğini görmek çok mutluluk verici. Gelen resimleri en kısa sürede burada yayınlamaya çalışıyorum. Gönderdiğiniz maillerinizin bazı bölümlerini de yeni yeni amigurumi örmeye başlayanlar için örnek teşkil etmesi açısından dostlarla paylaşıyorum. Hepinizin eline, emeğine o güzel yüreğinize sağlık. Teşekkürler.

"Merhabalar, Sizden koyun seti aldım tekrar teşekkür ederim. İlk oyuncağım olduğunu da söylemiştim sanırım, size de göndermek istedim resmini. Bir bebeğe hediye ettim bu sabah. Umarım sever o da. Çok yardımınız oldu, hayatımıza yeni bir neşe kattınız gerçekten. Ben sizi Nako'nun gönderdiği bültenden gördüm, artık bende birçok hayranınız :) gibi bloğunuzu takip edicem. Sevgilerle."

Sevgili Sümeyye Sarıkaya'nın bize gönderdiği bir eşek çalışması.

Ve son olarak amigurumi örmeye yeni başlayan bir arkadaşımız ile tanıştırmak istiyorum sizi.

Sevgili Fatma. Defnenin Süslüleri isimli bloğun sahibi. Aramıza hoşgeldin diyor ve bu sanat ile nasıl tanıştığını anlatan yazını ve oyuncaklarını tüm dostar ile paylaşıyoruz.

"Merhaba Dilek Hanım, İlginize çok teşekkür ederim. Amigurumi ile nasıl tanıştığımı sormuşsunuz. İlk kez el işlerini çok sevdiğimi bilen bir tanıdığım bahsetmişti amigurumiden. İnternetten araştırmış ama bir türlü baslayamamıştım. Yaklaşık bir sene sonra geçenlerde bir tatil günü kızımla otururken tekrar aklıma geldi ve onun da asistanlığıyla :) ilk bebeğimi ördüm. Ortaya çıkan şeyler beni ve kızımı o kadar mutlu etti ki sanırım uzunca bir süre bu işle ilgileneceğim. Hem beni günlük hayatın getirdiği vazgeçilmez sıkıntı ve streslerden uzaklaştırması, hem de ürünlerin kızımın ve etrafimdakilerin beğenisini kazanması beni çok çok mutlu ediyor. Umarım en kısa zamanda tamamen kendi fikirlerimle oyuncaklarımı oluşturma aşamasına geçebilirim. Ekte size son üç çalışmamın resimlerini gönderiyorum. Zaten ikisi sizin verdiğiniz patternlerle olusturduğum çalışmalar. Bebek ise resim olarak bir yerlerde gördüğüm, ama sayılarını, şemasını ve bazı detaylarını kendim oluşturduğum bir çalışma. Umarım beğenirsiniz. Sizinle iletişime geçmek de beni ayrıca çok mutlu etti. Teşekkürler..."

Sizlerde ördüğünüz amigurumi oyuncaklarımı bizlere göndererek paylaşmak isterseniz. Mail adresimize fotoğraflarınızı ve kısa bir yazınızı gönderebilirsiniz. Sağlıcakla.

1 yorum:

  1. Çok güzel çalışmalar yapmışlar arkadaşlar.Ellerine emeklerine sağlık.
    Paylaşımın için teşekkürler.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil