20 Kasım, 2009

Yılbaşı Ağacı ve Minik Çelenkler


Belki daha önce bahsetmişimdir. Tuhafiye de alacağım olsa da olmasa da yolumun üzerindeyse mutlaka uğrarım. İplerimi stoklarım, eksiklerimi tamamlarım. Neme lazım malum kış mevsimi, kar olur, yağmur olur, çıkamam, alamam :) Stoklamakta fayda var.

Tuhafiyeye en son gittiğimde de evde bulunsun diye almıştım kullandığım bu renkleri. Beyaz, Kırmızı ve Yeşil. Yılbaşında çokça kullanılan bu renkleri çok sıcak buluyorum.

Dün akşam çabucak bitecek, beni oyalamayacak ne yapsam acaba diye düşünürken çarptı gözüme bu renkler ve mini bir çalışma oldu yeni yıl için.

Acaba diyorum yaklaşan Kurban Bayramı için de bir koç denemesi mi yapsam :) Şöyle boynuzlu falan. Ne dersiniz? Yapmak isteyenler için fikir olabilir. Hadi pamuk eller tığ ve iplere. Bakalım neler çıkacak ortaya.

...Ve bir teşekkür. Pasaj "Koca Yürekli Kurbağa"mı vitrin ürünü yapmış. Bu kurbağanın PDF örgü şemasını kısa bir süre sonra sizlerle de paylaşacağım.

Gönlünüzce bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum. Sağlıcakla...

6 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar dilekçim.bende tuhafiyede kendimi kaybedenlerdenim.ne me lazım dediğin gibi kar yağar çıkamayız....
    koçu bende düşünüyorum ama elimde sipARİŞLER VAR .ONLAR BİTSİN BAKALIM..
    KOLAY GELSİN SANA

    YanıtlaSil
  2. BONCUKLARI SONRADAN MI DİKTİN,ÇOK ŞIK OLMUŞLAR.KOÇ YAPMAYA KIYAMIYORUM AKLIMA GELDİ DE.KUZU OLSUN KOÇLAR KOÇ OLARAK KALSIN

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş şekerim.Yakında sen beni de çıkarırsın motif olarak valla.Bu arada kar tanesi ve kardan adamda bekliyorum.(Şapkalı,atkılı ve düğmeleride olsun...) GumiSE

    YanıtlaSil
  4. nette bulup 10marifete koyduğum minik süslerden yapmışsın, ne kadar güzel olmuşlar, ellerine sağlık, gördüğünü uygulayabilenlere hayran oluyorum, yani sana da hayranım :)

    YanıtlaSil
  5. ağaçlar çok şirin olmuş Dilek'cim. Çok sevdik.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel örnekler var

    YanıtlaSil