27 Aralık, 2009

Güzel Bir Pazar Sabahından Merhaba...

Geçtiğimiz hafta bir paket geldi kapıma. Örgücü Nine'm yine utandırdı beni, mutlu etti... Hafta içi eve geç geliyorum, evimin kapısında fotoğraflayayım, gündüz çekeyim resmi derken bugünü ettik.

Ninem, soyadımızın baş harfi Y'den oluşan bir kapı süsü ve balkonum için bir baykuş örmüş güzel yüreğiyle. Balkonuma daha koymaya kıyamadım. Kış bahçesi olarak hazırladığımızda asacağım. Malum kış mevsimi kıyamadım asmaya.

Ninecim çok teşekkür ediyorum size ve tüm desteğinize. Çok çok teşekkürler.

Günler öyle çabuk akıp geçiyor ki...Ne zaman sabah oldu, ne zaman akşam oldu demekten kendimi alamıyorum.

Peki bir haftada neler oldu hayatımızda kısa bir özet geçelim...

Geçtiğimiz hafta sonu "Geleneksel Kuzenler Toplantısı" için Değirmendere'deydik. Eksiklerimiz olsa da mazeretlerini kabul ettik. Yemeli, içmeli, gezmeli, gülmeli... Harika bir hafta sonuydu. Masada bir kuş sütü eksik deyimi sanıyorum burada anlam buldu. Hele o midye dolmaları.

Kahvaltı için ise ayrı bir sürpriz ile karşılaştık. İstanbul'a yakın bir cennete gittik sanki. Başdeğirmen Tesisleri. Mutlaka gidilesi, görülesi ve zaman müsaitse bir akşam geçirilesi bir yer. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Onun dışında yine çalıştık, çalıştık, çalıştık... Allah güç kuvvet versin de çalışalım değil mi?

Sağlıcakla.

4 yorum:

  1. CANIM BEĞENDİYSEN NE MUTLU BANA.YERLEŞME İŞLERİNİ TAMAMLAMIŞ DA GEZMEĞE BİLE GİTMİŞSİN MAŞALLAH.GÜLE GÜLE OTURUN.ALLAH SAĞLIK VERSİN ÇALIŞIN ÇALIŞIN İNŞALLAH.DAHA YAPACAK ÇOOK İŞİNİZ VAR ÇOK GENÇSİNİZ ÇÜNKİ.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık örgücü ninenin.harikalr.güle güle kullan.günlerin iyi geçtiğine çok sevindim....
    bende zamanın nasıl aktığını anlamıyorum...

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş şeyler almışsın.Güle güle kullan.İyi olmana sevindim:))

    YanıtlaSil
  4. Harikalar gerçekten dilekçiğim.Örgücünineninde elleirine sağlık.Güzel ve dolu dolu geçen günleriniz yaşamınızdan hiç eksik olmasın inşaallah.

    YanıtlaSil