15 Aralık, 2009

Tropik Papağan Dodo

Oldukça uzun zaman önce çalıştığım bir model Tropik Papağan Dodo. Pasaj'daki dükkanımı takip edenler bu tuhaf kuştan haberdardır ama buradan da sizlerle paylaşmak istedim.

Gözlerinde farklı bir uygulama yaptım. Kırmızı keçeyi badem şeklinde keserek göz yuvası yaptım ve ardından 14 mm sarı amigurumi gözü kullanarak çalışmayı tamamladım. İlgilenirseniz buyrun lütfen.

Gelelim bizden haberlere.

Hafta içi gündüz malum çalışarak geçiyor. Akşamları ise gelen siparişleri yetiştirmeye çalışmakla. Prensip olarak vitrine koyduklarımı değil de yenilerini örüp yollamaya çalışınca bayağı sıkışıyorum ama müşterilerimden gelen güzel yorumları alınca inanın tüm yorgunluğum geçiyor.

İnci kızımız ne yapıyor peki?

Kendisi artık okula gitmeye aday bir öğrenci oldu. Cumartesi günü Beşiktaş Koleji'ne ön kayıt yaptırdık. Bizimkini görmeliydiniz. Çok mutlu oldu, çok sevindi. Sabırsızlıkla gideceği günü bekliyor. Odasının camından bakıp, eve her gelen misafire heyecanla gideceği okulu gösteriyor.

Tuhaf bir duygu biliyor musunuz? 2007 Temmuz doğumlu İnci. Bana kalsa küçücük. Hiç büyümedi. Ancak 2007 doğumlular resmi olarak okula başlayabiliyor. O kadar büyüdü mü benim kızım demeden geçemiyorsunuz. Üzülüyorsunuz, seviniyorsunuz, şaşırıyorsunuz...Ve maalesef ki var olan düzenin içerisinde yerinizi alıyorsunuz.

Onun dışında amigurumilerimi vakit ayıramıyorum bu dönem. Bir çok sebebi var ama en önemlisi vakitsizlik. Zaman bulamıyorum örmeye. Çevremdekiler ve gidişatı takip edenler biliyor zaten neden olduğunu :)

Çok özledim ama kısa bir mola diyorum. Sonra tam gaz amigurumilerim ile yine burdayım.

Sağlıcakla...

5 yorum:

  1. OY OY YERİM BEN ONU YA.PAPAĞANI DEĞİL İNCİ Yİ HAYIRLISI OLSUN DARISI BAŞIMIZA DUR BAKALIM DAHA ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİĞİNİ GELİN OLDUĞUNU TORUNLARI GÖRECEKSİNİZ İNŞALLAH YILLAR ÇABUCAK GEÇİYOR SAĞLIK VE GÜZELLİKLER LE GEÇSİN .PAPAĞAN TAM TROPİK OLMUŞ.ELLERİNE SAĞLIK.HADİ BİTİR YERLEŞMEYİ BEKLİYORUZ YENİ AMİLERİ.

    YanıtlaSil
  2. Papağan çok şeker olmuş.Kolay gelsin canım.

    YanıtlaSil
  3. ay okullumu olacak şimdi bu bıdık.bak sen buyumuş küçük hanım.insan nasıl büyüdüklerini anlamıyor.efe ne ara okumaya başladı anlamadım.şimdi ablasıyla msn'de mesajlaşıyor bile.zaman su misali dilekçim.canını sıkma bazen vakit yetmiyor bişlere.olduğu kadar.
    çok kolay gelsin.
    keçeleri sormuşsun.kalıpla kesmiyorum doğaçla .öne bir kağıda belirliyorum büyüklüğünü sora rast gele kesiyorum.

    hoşça kal...

    YanıtlaSil
  4. Beni güldürüyorsunuz. Çok hoş bir dodo!

    YanıtlaSil
  5. ne kadar hoş bir papağan bu ...Sevgiler.

    YanıtlaSil