24 Şubat, 2010

Pembe Kuzucuk

Yine yokum bu aralar ortalarda. Yokum dediysem çalışmadığım, yan gelip yattığımdan değil hani. Buralara uğrayamıyorum, bloğumu ihmal ediyorum diye yokum. Yanlış anlaşılmasın :) bilakis daha çok çalışmaktayım.

Hayat hızla akıp gidiyor. Hızına yetişebilene aşkolsun. Sürekli bir şeylere yetişme telaşesi var içimde. İşe, eve, kızıma, cogitoma, derslere, amigurumilerime ve gelen siparişlere...

Oluyor mu? Oluyor sanırsam :)

Pembe bir kuzucuk çalıştım geçtiğimiz günlerde. Bir öneri ve bir talep üzerine hazırladığım özel bir çalışma.

Gözünde 21 mm kahverengi göz kullandım. Kafasını örerken ise çim örgüsü tekniğini uyguladım. Keçeden kırmızı da bir papyon konduruverdim boynuna. Şıklık önemli değil mi?

Sonunda da sevimli mi sevimli tatlı mı tatlı pembecik bir kuzucuk oldu. Önümüzdeki günlerde ayrıntılarını da paylaşacağız sizlerle.

Sağlıcakla efendim.

8 yorum:

  1. PAPYONUNA KURBAN OLAYIM.ÇOK GÜZEL PAYLAŞ DA BİZ DE YAPALIM.İYİ OLMANA SEVİNDİM MERAK EDİYORDUM NELER YAPIYOR DİYE.AMAN SAĞLIKLI OLUN DA KOŞTURUN DİLEKÇİĞİM.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım ne güzel örmüşsünüz pembe kuzuyu.Bende bez bebekler yapıyorum.İyi örgü örenlerdenim ama hiç denemedim bu amigurimiyi.Başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı olmuş bu kuzucuk çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  4. Canım süper olmuş.
    Eline emeğine sağlık.
    Sana işlerinde kolaylıklar diliyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. ne de güzel gülüyor
    elinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. ahh ifadeye bayıldım..çook sevimli

    YanıtlaSil
  7. Örgücü Nine--Sormayın Neşe Teyze'cim bir koşturmacadır gidiyor. Kuzuyu Hamarat Diva için özel olarak çalıştım. Yakında yayınlayacağız.

    Esen--Tığ ile çalışmalarınız varsa hiç de zorlamayacağınızı düşünüyorum. Deneyin mutlaka. Çok keyifli.

    Özgün--Teşekkürler.

    Şanslı--Canım çok teşekkür ederim.

    Haydi mutfağa-Biraz koca ağızlı oldu sanki ama :) Yok yok fena olmadı. Dediğiniz gibi güzel gülüyor galiba. Teşekkür ederim.

    Çocukla Çocuk--Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil