03 Mart, 2010

Çeşit Çeşit Amigurumi Gözler Geldi

Geçtiğimiz ay "Hayal Arkadaşlarım"ın doğum günüydü. Bu vesileyle düzenlediğimiz %50 indirimli göz ve malzeme çeşitlerimize öylesine çok rağbet oldu ki... Bu fırsattan faydalanan müşterilemiz de biz de mutlu bir şekilde sonlandırdık kampanyamızı. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Bundan böyle her hafta bir ürünümüzü "Haftanın Ürünü" olarak sizlere %25 indirimli olarak sunacağız. Merak eden, almak da tereddüt eden, denemek isteyen amigurumi sever dostlarımız için kaçırılmaz bir fırsat olacaktır diye düşünüyoruz. Takipte kalın lütfen :)

Gelen talepler doğrultusunda amigurumi göz çeşitlerimizi günden güne arttırmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak yenilikleri takip ediyor ve ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Yine çeşit çeşit, pırıl pırıl, ördüğünüz oyuncaklarınızı daha da canlı ve orjinal görünmesini sağlayacak ürünler getirdik.

Yeni göz çeşitlerimizi ve özelliklerini hep birlikte inceleyerek satın alma sürecinde en doğru kararı vermeye ne dersiniz?

Hadi buyrunuz bakalım. İnceleyelim, ayrıntıları öğrenelim.
10 mm Kırmızı Göz: 20-35 cm boyutunda örülen oyuncaklar için idealdir.

25 mm Koala Burnu: 35-40 cm boyutunda örülen koala oyuncaklar için idealdir.

12 mm Kahverengi Kedi Gözü: 25-35 cm boyutunda ördüğümüz amigurumi oyuncak kedilerde kullanmak için idealdir. Bu göz çeşidi timsah, kurbağa, kertenkele gibi oyuncaklarınıza da orjinal bir görüntü verecektir.

12 mm Sarı Kedi Gözü: Bu göz çeşidi de kahverengi göz çeşidi ile aynı özelliklere sahiptir. Sarı rengi ile amiguruminize parlak bir görüntü verecektir.

10 mm Şeffaf Göz: 20-35 cm örülen oyuncaklar için idealdir. Şeffaf gözün en önemli özelliği ördüğünüz her renk oyuncak ile rahatlıkla kullanılabiliyor olmasıdır. Göz bebeği siyah, çevresi ise şeffaf renktedir. Göz oyuncağa takıldığında şeffaf olan bölüm oyuncağın rengine dönüşür.

10 mm Balık Gözü: 20-25 cm örülen oyuncaklar için idealdir. Malzemesi camdır. Bu nedenle daha ziyade 3 yaş ve üstü çocuklar için örülen oyuncaklar da kullanılması tavsiye edilir.

12 mm Pembe Kalp Burun: 25-35 cm örülen oyuncaklar için idealdir. Oyuncaklara farklı bir görüntü verir. Burun olarak kullanılmasının yanında aksesuar yada düğme olarak da değerlendirilebilir. Arkasında bulunan güvenlik soketi sayesinde kopma tehlikesi yoktur. Güvenle kullanılabilir.

10 mm Hello Kitty Burun: Çocukların çok sevdiği çizgi film karakteri Hello Kitty'lerde kullanılmak üzere tasarlanmış burun çeşididir. Hello Kitty oyuncaklara orjinal bir görüntü verir. 12 mm Mavi Göz: 25-35 cm örülen oyuncaklar için idealdir.

25 mm Palyaço Burnu: 25-40 cm arası ördüğünüz palyaçolarda kullanabileceğiniz burun çeşididir. Oyuncağınıza orjinal bir görüntü verir.

12 mm Gri Göz: 25-35 cm örülen oyuncaklar için idealdir.

15 mm Turuncu Kedi Gözü: 35-40 cm boyutunda ördüğümüz amigurumi oyuncak kedilerde kullanmak için idealdir. Diğer kedi gözlerinde olduğu gibi timsah, kurbağa, kertenkele gibi oyuncaklarınıza da orjinal bir görüntü verecektir.

İlgilendiğiniz göz çeşitleri için daha detaylı bilgi almak isterseniz Pasajıma beklerim efendim.

Sağlıcakla.

5 yorum:

  1. AY AY BUNLAR NASIL GÜZELLER HELE BALIKLARA BAYILDIM ONLAR BİRAZDA BÜZECEK ÖRGÜYÜ BAŞKA YERDE KULLANILMAZ MI
    GELİYOM PASAJA

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    ürünler çok hoş
    kumaş oyuncaklarda gözleri kullanmak için kumaşı delip takmak gerekiyor sanırım öyle değil mi?
    Canay/Ankara

    YanıtlaSil
  3. Örgücü Nine--Balık gözleri çok güzel gerçekten :) Denemekte fayda var. Her zaman beklerim.

    Canay--Kumaşlarda kullanılan malzeme de bu çeşit vidalı gözlerdir. Ben daha önce kumaş üzerinde hiç kullanmadım ancak, makasın ucu ile küçücük bir delik açıp gözün vidalı kısmı ile genişleterek takmak daha uygun olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. DİLEKÇİĞİM SENİN DE GÜNÜN KUTLU OLSUN.ALLAH ÖZELLİKLE SİZ ÇALIŞAN HANIMLARA KUVVET VERSİN HELE SENİN GİBİ ÇALIŞKAN ARILARA AYRICA YARDIMCI OLSUN.ÖPERİM ÇOK ÇOK

    YanıtlaSil
  5. Örgücünine--Sağolun Neşe teyzem. Allah çalışan tüm annelerin, tüm kadınların yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil