26 Nisan, 2010

EvdeOfis.com Röportajımız

Geçtiğimiz haftalarda evdeofis.com'un baş editörü Esra Aycan ile yaptığımız röportaj bugün web sayfasında haftanın ropörtajı olarak yayımlandı.

Bugüne kadar yaptığım en özel röportajlardan biriydi.

Hayal Arkadaşlarım, minik kızı için oyuncak ararken çıktığı yolda bu güne gelen bir annenin projesiydi. Evdeofis.com sayesinde biraz yukarıdan ve biraz da dışarıdan gözlemleme şansım oldu bu projeyi. Farklı bir bakış açısı ve farklı bir ele alıştı benim için. Benim bir diğer çocuğum olmuş meğerse Hayal Arkadaşlarım. Bunu daha iyi anladım.

Bloğa bir bakıp çıkanlar ile, arayış içerisinde bize ulaşan annelerimiz ile, müdavimlerimiz ile kısaca tüm dostlarımız ile bir aile olmuşuz biz. İşte en önemlisi bunun farkındalığını yarattı bende.

Nedir peki bu evdeofis.com platformu?

Evden çalışanlar, freelance iş yapanlar, zaman ve mekan bağımsız üretenler, sürekli işleyen beyinler ve marifetli eller, sistemin dışındaki yeteneklerin tüm sorularına tüm sorunlarına yardımcı olacak, cevap bulacak bir paylaşım merkezi evdeofis.com. Çalışmalarını evde yürüten, yaşam alanını hem ev hem de bir ofis olarak kullananlar için uzman görüşlerinin, deneyimlerinin, çözüm önerilerinin ve daha birçok bilginin yer olduğu konusunda ilk ve emin adımlarla ilerleyen bir oluşum. Ekip üyeleri gayet donanımlı, eğitimli, tecrübeli. Hani yoldan geçerken bir web sitesi kuralıp tarzı değil hiçbirşey. Konusundan, yaklaşımından, üslubundan anlıyorsunuz bu ciddiyeti. Evde çalışan ve çalışmak durumunda olanlar için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini tüm bakış açılarıyla ele alan ve referans olabilecek doğru bir adres. Mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum.

Yer almaktan ve deneyimlerimi paylaşmaktan keyif aldım...

Röportajın tamamı için evdeofis.com'a buyrunuz lütfen.

Sağlıcakla efendim.

13 yorum:

  1. AMAN NİNEM NE GÜZEL BİR ROPÖRTAJ SENİ ÇALIŞKANLIĞINI NE GÜZEL ANLATMIŞSIN.10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Dİlek :) çok güzel bir ropörtaj olmuş gerçekten. tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  3. böyle sevdiğim arkadaşların tv ya da internette yapılan ropörtajlarını görünce çok mutlu oluyorum :)) canım benim başarın ve mutluluğun daim olsun

    YanıtlaSil
  4. Örgücüoyuncakçınine--Farklı bir ropörtaj oldu bu ninem. Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim.

    BanuBebek--Banu'cum teşekkür ederim. Keyif aldığım bir ropörtaj oldu benim için de.

    Bahar Yorgun--Bahar'cım çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  5. dilek hanım, söyleşi için ilk temasımızdan sonra, benim kişisel sağlık ve iş trafiğim çakışınca sizi uzun bir süre bekletmek zorunda kalmıştım. Buna rağmen söyleşimiz, sizin pozitif enerjinizle sımsıcak şekillendi. hem karakteriniz hem de hikayeniz evden çalışmak isteyen insanlar için çok önemli yönlendirmeler içeriyor. deneyimlerinizi ve hayal arkadaşlarım'ın hikayesini bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  6. Esra Aycan--Esra Hanım ben teşekkür ederim. Yazımda da belirttiğim gibi gerçekten çok keyif alarak ceveapladığım sorular ve ropörtajdı. Farklı bir bakış yarattı bende. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim canım benim.Siteye baktım güzel bir site.Paylaşımın için teşekkürler.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Dilek Hanım SENİNLE dergisi mayıs sayısındaki röpörtajınızı okudum ne kadar mutlu oldum anlatamam bizler gibi evinden çalışanların adına.Başarılarınızın devamını diliyorum ayrıca fotoğrafda çok hoş gözüküyorsunuz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Şanslı--Güzel paylaşımlar var gerçekten. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. Dilek'cim, çok güzel söylemişsin, bloglarımız çocuklarımız, blog arkadaşlarımız ailemiz olmuş.
    Tebrik ediyoruz, şimdi röportaja

    YanıtlaSil
  11. Çocukla Çocuk--Teşekkür ederim arkadaşım. Gerçekten öyle ama :) Onların da ciddi anlamda ilgiye ihitiyaçları oluyor. O bize bağlı, biz de ona (SANKİ)

    YanıtlaSil
  12. Ne mutlu.Başarılarının devamını dilerim.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  13. Tebrik ederim çok güzel bir ropörtaj olmuş.

    YanıtlaSil