21 Mayıs, 2010

Anne Olunca Anladım

Annelerin, anne adaylarının, babaların ve baba adaylarının vazgeçilmez programı Anne Olunca Anladım.

Programda hamilelik öncesinden başlayarak çocuklu hayata dair her ne varsa, uzman konuklar ve örnek annelerle masaya yatırılıyor, detaylandırılıyor, açıklanıyor.

Hem öğretici hem de yönlendirici bir program.

Program hafta için hergün saat 9:40'da Cine5 ekranlarından canlı yayınla izleyici ile buluşuyor.

24 Mayıs 2010 Pazartesi günü yayınlanacak "Çocuklar İçin Oyun ve Oyuncak Seçimi" konulu programa örnek anne olarak katılacağım.

Programa, oyuncak seçimi konusunda örnek anne olarak değerlendirilip davet edilmem, benim için ayrıca özel kılıyor bu daveti.

Dostlar...

Pazartesi günü saatleri 09:40'a ayarlayalım. Uzmanların da konuk olacağı programda oyuncak seçimi konusunda doğrularımızı ve yanlışlarımızı hep birlikte öğrenelim.

Peki ya ben...?

Ben de bir anne olarak deneyimlerimi paylaşacağım.

Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle. Sağlıcakla efendim.

14 yorum:

  1. OLEY,NASIL SEVİNDİM NASIL BİLEMEZSİN,SAATİMİ GERÇEKTEN KURUYORUM KAZAYA GELMESİN.KUTLARIM,ÖPERİM.

    YanıtlaSil
  2. Sabırsızlıkla bekliyorum Gumim.Bir az olsun özlem gidereyim :)

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim Dilek'cim, bir aksilik çıkmazsa ekran karşısında olacağım, sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel projenin içinde bende bulunduğum için bu logo ve habere çok sevindim..Cuma günüde arkadaşım programdaydı ama ben izleyemedim:(Program saati değişmeden önce güzel takip ediyordum şimdi gece geç yattığım için sabah geç kalkıyorum tvyi açmak aklıma gelmiyo,kaçırmamaya çalışırım bu sefer:)

    YanıtlaSil
  5. şimdi eşime programı ayarlatıyorum canım sabah hemen kanalı açıp bekleyeceğim...bu arada bende 2.defa anne olacağım bu programı kaçırmam artık...kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. HEM İZLİYORUM HEM YAZIYORUM.ÇOK GÜZEL GİDİYOR YAYIN.SEN DE ÇOK GÜZELSİN CANIM.AMA AMİCİKLER HERKEZDEN GÜZELLER RENKLİ RENKLİ NE GÜZEL GÖZÜKÜYORLAR.

    YanıtlaSil
  7. CANIM BENİM,SAYGILI VEFALI DİLEĞİM.SEN O KADAR ÇALIŞKAN VE BECERİKLİSİN Kİ BEN SENDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM.ÇOKB TEŞEKKÜR EDERİM NEŞETEYZENİ HİÇ UNUTMUYORSUN.

    YanıtlaSil
  8. tam simdi gordum yaa sansa bak program bitmis, isteydim zaten ama siteden de canli izlenebiliyormus, hay alla sabah 5 te tekrari var diyor ama bakalim:)
    cook tebrik ederim bu arada.:)
    sevgilerle,
    morul

    YanıtlaSil
  9. Örgü Nine--Ninecim asıl siz vefalısınız. Herkese gönlünüzü sonuna kadar açıyorsunuz. Çok güzel geçti yayın. Çok keyif aldım :) Herşey için çok çok teşekkürler.

    Morul--Canım sabah 5 te tekrar yayını var. İlerleyen günlerde web sitemde de olacaktır. Sevgilerimle.

    Betül--Betül cüm teşekkür ederim. İzleyebilmişsindir inşallah.

    Gumise--Canım bende seni çok özledim.

    Asosh--Arkadaşım bilmezmiyim ikinciyi. Maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah. Çok güzel bir program hakikaten. Her bölümünde anneler için çok özel bilgilere tecrübelere değiniliyor. Müptelasıyım.

    Emine Ünal--Eminecim teşekkür ederim. Cuma günü çalışan annenin sorunları vardı değilmi?

    YanıtlaSil
  10. Dilekçiğim, işyerinden görüntüsüz olarak dinlemeye çalıştım tebrik ederim.Çok hoş bir program oldu. Tekrarı yarın sabah 5:00 değil mi ?
    İyi günler
    Gönül

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir programdı.İçeriği harikaydı.Sen de çok güzel gözüküyordun tatlım :)Fil'de süperdi.Artık oyuncakları etiketleme zamanı geldi bence...Nice yayınlara...GumiSE

    YanıtlaSil
  12. Evet canım tekrarı sabah 5 te..

    Bende sonuna denk geldim baştan izleyemedim ama izlediğim kadaruyla harikaydın hatta ben seni tanıyamadım:))Gurumilerde çok güzeldi,Hülya Hanımın hediyeside öyle,programın sonunda bizim forumdaki annelerin bi araya gelip çocuklarıyla kaynaştığından bahsettiya işte onlardan biri benim:))))Bende bloğumda tanıtım yapacağım,aslında programı duyurmak için çekilişli bir tanıtım yapmayı planlıyordum ama çekilişe başlama bitirme zamanı sezon sonuna denk gelecekti bende çekilişsiz tanıtım yapacağım yeni sezonda inşallah düşündüğüm çekiliş olayını uygularım..
    Her zamanki gibi süperdin tebrik ederim seni..

    YanıtlaSil
  13. tebrikler canım programa mail de atmıştım fakat okumadılar neyseki seni canlı canlı izledik havamızı attık arkadaşlara...

    YanıtlaSil
  14. Tebrik ederim Dilek Hanım.

    YanıtlaSil