14 Mayıs, 2010

Büyük Boy Amigurumi Gözler

Gelen talepler doğrultusunda amigurumi göz çeşitlerimizi arttırıyoruz.
Yeni ürünlerimiz özellikle büyük boy çalışılan oyuncaklar için idealdir.

Ürün koleksiyonumuza; 14 mm Mavi, 24 mm Sarı ve Kırmızı, 27 mm Turuncu ve Mavi, 35 mm Yeşil renk amigurumi göz ekledik.
Bunun yanında amigurumi oyuncakları dikerken destek aldığımız ithal toplu iğne getirdik. Bu iğnenin en önemli özelliği başındaki top kısmının Türkiye'de satılanlara göre daha iri olması. Bu özellik iğnenin oyuncağın içine yanlışlıkla da olsa kaçmasını önlüyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Tüm ürünleri detayları ile incelemek ve satın almak için pasajıma bekliyorum efendim.

Sağlıcakla.

6 yorum:

  1. SENİN O GÜZEL FİLE ÇOK YAKIŞIR GÖZLER.HANİ SAYILARINI BEKLEDİĞİMİZ FİLE

    YanıtlaSil
  2. NE İYİ YAPMIŞSIN DİLEKÇİĞİM BÜYÜK GÖZLERE BAYILIYORUM HAYVANLARDA ÇOKGÜZEL DURUYOR.AH BİR DE ÖRMEĞE BAŞLASAM.SEN MAL ALDIĞIN SİTENDE ŞÖYLE RAPTİYE GİBİ ŞALLARIGERMEK İÇİNDE BİŞEYLER SATIYORLAR BİR BAKSANA VARMI DİYE.GÖRDÜM BİR BLOGDA BULAMIYORUM ŞİMDİ.YOKSA SANA GÖSTERECEKTİM.TOPLU İĞNEYLE GERİLMİYORLAR DA.BOL SATIŞLAR PASAJA GELİYORUM.

    YanıtlaSil
  3. valla sizin gibi böyle düşünenler de olmasa nerden bulacaz belki. Büyük kentlerde kolay olur nelki ama küçüklerde bulunmuyor. Teşekkürler. Sizin için blogumda tatlı bşr ödül var

    YanıtlaSil
  4. ödülün var canım bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  5. Toplu igneler orgu orerken nasil isimize yariyabilir dusunemedim ben. Gozleri, agizlari nereye yerlestirecegimizi belirlemek icin falanmi lazim aceba ?

    YanıtlaSil
  6. Örgücü Nine--Neşe Teyzecim büyük gözleri bende beğenerek kullanıyorum. Büyükçe örülen oyuncaklarda çok güzel duruyorlar. Dediğiniz ürüne bakayım ben.

    Selmanın Sepeti--Canım Çok teşekkür ederim. Geliyorum almaya :)

    Başak--Geliyorum Başak'çım :)

    Leylek--Toplu iğneler örerken değil dikerken kullanılıyor. Özellikle kafa kısmının yerli ürünlere göre daha irice olması da ilmeklerin arasından iğnenin içine kaçmasını önlüyor. Diğer iğneler de ayı işi görüyor bu kullanım kolaylığı açısından alternatif bir ürün.

    YanıtlaSil