03 Haziran, 2010

Amigurumi Koala

Ne sevimli hayvanlardır koalalar.

Tüm gününü ağaç tepesinde okaliptüs yapraklarını yiyerek geçirip miskinlik yapan koalamı yaklaşık yirmi gün önce ördüm.

Gözlerinde 21 mm Kahverengi amigurumi göz kullandım. Kalp detayını ise keçeden kesip hayalet ip ile diktim.

Bunun dışında neler oluyor hayatımızda.

Yaz mevsimi fena vurdu beni. Evdeki kanepe ile yukarıda ki koala tadında bir yaşam sürüyorum. İşten eve gelir gelmez kanepeye yapışıyorum.

Önceden yetiştirmem gerekenler diye uzunca bir liste dururdu gözümün önünde ama artık yok öyle bir listemiz. Çünkü her şey olduğu kadar oluyor, yapılıyor, yaşanıyor. Yeni hayat felsefemiz :)

Mutlu muyuz?

Oooo hem de nasıl?

Bu ara yine çalışmak mı yoksa çalışmamak mı mevzuna takılmış durumdayım. Nasıl sonuçlanır bilinmez? Belki geçici bir dönemdir. Bekleyelim ve görelim.

Tatile çıkmak istiyorum. Mekan için karar veremedik daha. Bodrum mu Bozcaada mı? Gidip geliyoruz. İkisi aynı kulvarda olmasa da gönül her ikisini de değerlendirmek istiyor. Sakin ve şatafatsız bir Bozcaada; ki bu benim tercihim. Ya da tatil olayında marka olmuş bir Bodrum; ki bu da cogitomun tercihi. Göreceğiz efendim.

Benden şimdilik bu kadar. Sağlıcakla.

12 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, harika olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. YORULDUN İYİCE DE ONDAN KAOLA OLDUN HERHALDE.İNŞALLAH GÜZELBİR TATİLLE GELİRSİN KENDİNE.BEN İYİLEŞTİM MERAK ETME DİLEKÇİĞİM.AH O GÖNDERDİĞİN GÜZELİM MALZEMELERİMLE NELER YAPACAĞIMI PLANLIYORUM.EDA İLE İKİNİZİ ÇATLATACAĞIM

    YanıtlaSil
  3. Koalalar ne şirin hayvancıklardır, uykulu uykulu bakan gözleriyle:)) Becerikli elinden çıkanına ise bayıldım, ne şirinliktir bu böyle, bakmaya doyamıyor insan:))

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Örgücü Nine--Aman ninecim dikkat edin kendinize. İyi olun da kimbilir neler örersiniz. Her geçen gün biraz daha meraklanıyorum :) Tatil iyi gelecek bana. Oralıkta koala gibi dolanmaktan kurtulurum belki :)

    YanıtlaSil
  6. Zeynep'in Defnesi--Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Banuca--Ben de çok seviyorum bu hayvancıkların miskinliklerini. Herhalde başka bir tür yoktur bu denli miskin :) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. koalalar şirin olmasına şirinde sizin gibi usta ellerde ayrı bir havaalıyor sanki. yaz dediğin zaman akla işlk tatil geliyor ama ahh nerde o günler... Umarım sizin herşey gönlünüzce olur.

    YanıtlaSil
  9. çok şirin olmuş.ve ne tesadüf bende koala örüyorum.çok beğendim .ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Selmanin sepeti--Çok şirin buluyorum koalaları :) Tatil herkese lâzım. Umarım siz de gönlünüzce bir tatil geçirirsiniz.

    Smilena--Semra'cım teşekkür ederim. Çok merak ettim şimdi kolanı. Kimbilir nasıl sevimli olmuştır. Merakla bekliyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel örmüşsün canım.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. Dilekçim kedime verdiğin puan beni çok memnun etti,sağol canım...Gözleri arkasından diktim umarım çıkmaz....Sayfan hala çizgili görünüyor,diğer arkadaşlara da sorsan diyorum tamamen benim pc den kaynaklanıyor olabilir çünkü evden baktığımda çizgiler yoktu....Sevgiler...

    YanıtlaSil