10 Kasım, 2010

Roketsavar İnek


Gördünüz mü hiç ?

Buyrun size sevgili eşimin yorumu ile Roketsavar İnek :) Sabah konsolun üzerinde yeni oyuncağımızı görünce yaptığı ilk yorum bu oldu. Galiba haklı. Memeleri biraz büyecek olmamış değil hani!

Bu ineğimizi Forum Etkinliğimizde tüm arkadaşlarımız ile birlikte ördük. Hep beraber başladık, deneyimlerimizi paylaştık, latifeden atıştık yeri geldiğinde, öyle böyle derken ördük neticede ve de çok eğlendik.

Tadı damağımızda kaldı hepimizin :) Yine devam edecek etkinliklerimiz. Hepinizi, amigurumi örmeye sevdalı ve meraklı tüm arkadaşlarımızı, misafirlerimizi bekliyoruz bir sonraki oyuncak serüvenimize.


Etkinlik sonunda oy birliği ile karar vereceğimiz bir katılımcımıza da amigurumi göz setimiz hediye olarak gidecek. Öyle güzel inecikler çıktı ki ortaya karar vermek bir hayli zor olacak. Bayram öncesi kocaman bir inek sürümüz oldu. Keşke bir araya getirip hepsini fotoğraflayabilsek :)

Benim inek ahırdan kaçtı pasaja kondu. Bayram öncesi kurbanlıklar pahalı olsa da bizim ineğimiz çocukların harçlıklarına göre fiyatlandırıldı :) İlgilenirseniz buyrun lütfen.

Sağlıcakla.

14 yorum:

  1. çok güzel ellerinize sağlık. Keşke bende cesaretlenip sizinle beraber örebilsem. Sanırım biraz daha çalışmam kendimi geliştirmem lazım. Takipçinizim ve çalışmlarınızı çok beğeniyorum. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş Dilek hanım.
    Ellerinize sağlık. Çok beğendim...

    YanıtlaSil
  3. Selmanınsepeti--Selma Hanım çok teşekkür ederim. Hadi biraz cesaret :) Bu forum olarak ilk etkinliğimizdi ve inanın bana ilk oyuncağını örenler öylesine güzel çalışmalar yaptılar ki. Sizi de bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Özge Filiz Karabulut--Filiz Hanım çok teşekkür ederim. Sizin inek de çok güzel ve sevimli oldu. Bakalım bir sonraki oyuncağımız ne olacak? Ben de çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Dilekcim süper olmuş ellerine sağlık.Etkinliğe katılmadım ama özendim valla,tatilde ben de öreyim.

    YanıtlaSil
  6. Hola Hayal, gracias por el paso a paso, la vaquita es una preciosidad.
    Saludos.

    YanıtlaSil
  7. Hic gulesim yoktu, ama inegin memeleri yorumu beni guldurdu :) Cok tatli olmus :)

    YanıtlaSil
  8. CADILAR,BENİ ÇATLATIYORSUNUZ.BENİM İNEKCİK KALDI BAYRAMDAN SONRAYA.SİZİN ÇEKİLİŞ BİTER O ZAMANA GÖZLERİ KAZANAMIYAYIM DİYE YAPTINIZ.SENİNKİ DE EH İŞTE FENA OLMAMIŞ.BOL SÜT VEREN CİNSTEN

    YanıtlaSil
  9. Başak--Arkadaşım bu kaçmış gözükse de bir sonrakine mutlaka bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  10. PAQUI--Me gustaría dar las gracias :)

    YanıtlaSil
  11. All So Cute--Roketsavar olmuş ama değil mi? Açılın bomba size de gelebilir :)

    YanıtlaSil
  12. Örgücü Ninem--Ninemmm bunu kaçırdınız galiba :( Bir sonrakine bekliyoruz ama. Çok özledik sizi. En kısa sürede aramızda görmek dileğiyle. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Birlikte örülen inekler ne güzel bir etkinlik olmuş. Fotoğrafları toparlayıp kolajlasanız süper olur.

    YanıtlaSil
  14. nasıl öreceğim video bulamıyorum yardım lütfen

    YanıtlaSil