21 Ağustos, 2011

"Hayal Arkadaşlarım" Facebook Sayfamız



Hani küçükken arkadaşlarımız ile hem oynayıp hem de söylediğimiz bir tekerleme vardı.

Komşu komşu huuu...
Oğlun geldi mi?
Geldi.
Ne getirdi?
İncik boncuk.
Kime kime?
Sana bana.
Daha kime?
Kara kediye.
Kara kedi nerde?
Ağaca çıktı.
Ağaç nerde?
Balta kesti.
Balta nerde?
Suya düştü.
Su nerde?
İnek içti.
İnek nerde?
Dağa kaçtı.
Dağ nerde?
Yandı bitti, kül oldu.

Bizim Hayal Arkadaşlarım Facebook grubumuz da tıpkı bu tekerlemede ki son gibi, "Yandı Bitti Kül Oldu" herhalde. Herhalde diyorum, çünkü binlerce üyesi olan bir grup bir anda yok oldu. Bir çok grup da bu şekilde "YOK" şu anda.

Açıklama ise, YOK elbette.

Nedenini ya da niçinini bilmesek de önümüze bakmakta fayda var. Yeni sayfamızı oluşturdum. Aslında sevenler, takip edenler, sipariş vermek yahut malzeme almak isteyenler blog vasıtası ile ulaşıyorlar bize, ancak sosyal ağlardaki hızlı iletişim yadsınamaz bir gerçek. Haliyle, akîbetini bilemesek de yeni bir sayfa oluşturmakta fayda var.

Şayet "Hayal Arkadaşlarım Amigurumi Oyuncak ve Malzeme Dünyası"'nda ki en güncel haberleri, yeni oyuncakları, workshop çalışmalarını, etkinlikleri, çekilişleri ve duyuruları kaçırmayayım diyorsanız facebook sayfamızı beğenmeniz yeterli. Bunun için ya buraya bir tık, yahut da sağ tarafta yer alan "Facebook da Bizi Bulun" butonuna bir tık yeterli.

Oldu gitti.

Artık tüm güncellemeler sizinle.

Aaaa bu arada,

Bayram sonu amigurumi workshop çalışması yapıyoruz. En ideal performans ve sonucu altışar kişilik gruplar da aldık, dolayısıyla böyle de devam etmek istiyoruz.

İlk üç kişi hazır bile :) Diğer üç kişi kim acaba?

Bilgi ve detay için hayalarkadaslarim@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Herşey gönlünüzce olsun efendim. Sağlıcakla.

2 yorum:

  1. Evet canım o topluluk yandı bitti kül oldu.Blogların kapanmasından beri tat tuz kalmadı.Toparlanamadık bir türlü.Aynı sorunu bende yaşıyorum.
    Umarım her şey düzelir.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. GönülÇelen--Benim face grubu yokoldu Gönül'cüm. Bloglar kapanınca bizim de tadımız kaçsa da düzeleceğiz inşallah. Kışa doğru hareketleniriz biz :) Yazın herkes tatilde.

    YanıtlaSil