14 Nisan, 2009

Keçe Çalışmaları


Birkaç zaman önce keçe çalışmasına merak salmıştım. Bu konu halen daha merak aşamasında. Eyleme geçmek için her zaman olduğu gibi zamana ihtiyacım var :) Zaman yetmiyor bana. Yetişemiyorum gerçekten. İşten eve dönünce bir koşturmaca ki sormayın. Hâl böyle olunca yapılacaklar listesi, merak edilenler listesi ve yetiştirilmesi gereken işler listesi uzadıkça uzuyor.

Ama hevesliyim yapacağım. Araştırıyorum, araştırdım...Sevgili Emine internet sitesinde kendi yaptığı keçe çalışmalarını izleyenlerine tanıtıp, beğenenlere de satışını yapıyor. Ayrıca bilenler bilir, keçe bulmak ve almak zor iştir. Her yerde yoktur. Hadi diyelim buldunuz istediğiniz boyutta kesmezler çünkü metre hesabı satarlar. Emine buna da çözüm bulmuş. Makul ölçülerde ve çeşitli renklerde temin etmek mümkün. Bir kaç renk aldım inşallah gumiciklerimde uygulayacağım.

Sizlerde yaptığı keçe çalışmalarını görmek ve ürünlerinden satın almak isterseniz sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum:

  1. :))) bravo sizlere..Farklı türlerden üretim girişimleri süper olmuş :)))))
    :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Bloğunda sitemi duyurduğun için Teşekkür ederim Dilekçiğim. Hala bitmeyen ponponlu sineklik projemi biliyon. Onun içine keçeden çicek yapabilirsin diye ilk sen aklıma söylemiştin . Sonrada terliklik yapmak ile heveslendim. Yoğun bir iş gününün sonunda iş stresten kurtulmak rahatlamak için güzel bir hobi. Görüşmek üzere. Hoşçakal

    YanıtlaSil
  3. --Eminecim,
    Senden aldığım keçelerden çok memnun kalıdım. Hem uzuc hemde her renk bulmak mümkün. O yüzden bloğumda da duyurmak istedim. Sevgiler.

    --Filizcim,
    Senide bekliyoruz çalışmalara.

    YanıtlaSil