21 Mayıs, 2009

Kapsama Alanı Dışındayım

Yorgunum, yoruluyorum, sıcaklar bir anda bastırdı, bahardır geçer derken cuma gününden beri kapsama alanı dışındayım.

Hafta sonu yine üzerimde bir yorgunluk, kırgınlık vardı. Öyle böyle geçirdik iki günü. Pazartesi günü işe zor geldim. Üzerimde bir ağırlık, bir başağrısı. Öğleden sonrayı revirde geçirdim. Ve o akşam bünye iflas etti. Ateş, ateş, ateş...

Üç gündür yatak döşek yattım evde. İnci tam pansiyon anneannede kaldı. Eşim sağolsun çok ilgilendi. Bereket ki iki günlük tatil girdi araya da rapor alma eziyeti yaşamadık, çevremizdekilere de yaşatmadık.

Bugün işe geri döndüm ama. Halen daha toparlanmış değilim. Muhtemelen İnci birkaç geceyi daha anneannede geçirecek :( Üzülüyorum ama dermanım yok.

Ve son olarak elimde yayımlanmayı bekleyen bitmiş birkaç amigurumim olmasına karşın resimlerini çekip koymaya gücüm yok. Bana kısa bir mola. Dönüşte yeni gumilerimle birlikte yine burdayım.

Etraf salgın hastalık dolu. Kendinize dikkat edin anacım.

7 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun.kendinize iyi bakın.Bu aylar da bende çok sıkıntılı oluyorum.Çalışan bayan olmamızdan ve biran önce tatile çıkmak,dinlenmek ihtiyacı hissetmemize bağlıyorum durumumuzu.Eve gittiğimde kendimde güç bulamıyorum doğrusu.sevgiyle ve sağlıkla kalınız.

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun..şu geçiş dönemleri mahvediyor insanları...

    YanıtlaSil
  3. ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.DR YANINDA DA OLSA HASTALIK ZOR.AMAN SEN İYİ OLMAYA BAK (GERÇİ BİTİRDİKLERİNİ DE 4 GÖZLE BEKLİYORUM YA)İŞLER BİTMEZ.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun canım.İğleşmeni ve örgü bebeklerinle tekrar dönmeni bekliyorum.
    SEvgiler

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun...dikkat edin dinlenin biraz...

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun.bir an önce iyileşip güzel gumilerinizi bizimle paylaşmanız dileğiyle.

    YanıtlaSil
  7. İLKİN NİŞANCIOĞLU23 Mayıs 2009 22:34

    Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
    sevgiler...

    YanıtlaSil