12 Mayıs, 2010

Hayal Arkadaşlarım Görücüye Çıktı

Geçtimiz hafta Pazar günü Anneler Günü'n de farklı bir heyecan yaşadık.

Oyuncaklarımız ilk defa gerçek anlamda sahipleriyle buluştu.

Çocukların gözlerinde ki duyguyu yakalamak öyle güzeldi ki... Daha önce böyle bir oyuncak görmediği için şaşkın, her birine tek tek dokunmak için meraklı, seçim konusunda kararsız ve sahip olduğu için sevinçli.

Biz... Ma aile oradaydık. Kızım, eşim, annem, babam. Kızım öğleden sonra babasıyla geldi panayır alanına. Çocuklar için hazırlanan oyun parkında oynadı, oynadı, oynadı...Bu noktalar bizim standı toplamamızla son buldu. Onca harekete ve koşturmacaya rağmen halen daha pili tükenmemişti.

Peki ya annesinde ki enerji durumu ne alemdeydi?

Panayırın olduğu alan konumu itibariyle tüm gün rüzgar aldığı için sersemlemiş bir haldeydim ama kendi adıma farklı bir deneyim, oyuncaklarımız adına farklı bir sunum, gelecek için farklı bir bakış oldu.

Dostlarla karşılaşmak, onların standlarını gezmek ise ayrı bir keyifti.

Kimler mi vardı?

Karşı komşum Fosinin Hayalleri. Nasıl naif nasıl kibar bir bayan. İnci'm için hazırladığı küçük sürpriz çok mutlu etti bizi.

Stand komşum Kece. Sevgili Gönül öylesine içten ki. Onu anlatmaya burası yetmez. Ortak standımızda birarada olmak çok eğlenceliydi. Rengârenk keçe kumaşları, doğayla dost çalışmaları ile tüm enerjisini bize de aktardı. Çok teşekkürler.

Birbirinden özel çantaları ile Renkli Tasarımlar. Sema Hanım'ın standı her daim kalabalıktı ama o yoğunluğunda bile bizi ziyaret etme inceliğini gösterdi.Teşekkür ederiz.

Takı tasarımları ile Echickk! Bıcır bıcır neşeli, hayat dolu bir stand.

Ve misafirimiz Yelda. Etkinliği öyle güzel anlatmış ve resimlemiş ki ortamı bir de onun gözüyle de mutlaka görmelisiniz.

Geçti gitti bir Anneler Günü. Panayırımızla, hediyelerimizle, dostlarımızla.

Daha nicelerini görmeye inşallah. Sağlıcakla.

18 yorum:

  1. çok güzel bir gün olmuş bende bloggerlardan takip ediyorum, seninde yazını bekliyordum :))tekrarı da olsun inşallah

    YanıtlaSil
  2. Canım seni ve grubunuzu canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum.Sevgilerrrrrr...

    YanıtlaSil
  3. NASIL ÜZGÜNÜM GELEMEDİĞİM İÇİN BİLEMEZSİN.ÇOK İYİ GEÇMESİNE SEVİNDİM.ZATEN SERGİNİZ HARİKA GÖZÜKÜYOR,HER ÇOCUK İSTEMİŞTİR BU CIVIL CIVIL OYUNCAKLARI.

    YanıtlaSil
  4. ne kadar güzel ya...daha nice başarılara inşallah...

    YanıtlaSil
  5. Dilekcim,
    komşum :)
    küçük bir sohbetimiz oldu ama ne kadar tanıdıktık sanki,
    gözlerinin çok güzel ve ışıl ışıl olduğunu da eklemek istiyorum,
    İnci'nin minik hediyesi ve söyledkleri çok anlamlı ve güzeldi benim için...
    çok teşekkür ederim,

    YanıtlaSil
  6. Standında yer ayırdığın için ben teşekkür ederim Dilekçiğim,
    Gerçekten hoş, eğlenceli ve aynı zamanda kazançlı birgündü :) Başka organizasyonlarda görüşmek üzere :)
    Gönül

    YanıtlaSil
  7. Bahar Yorgun--İlk kez gittiğim bir etinlikti Bahar'cım. Tecrübe oldu bizim için. Çok keyifli :)

    Annemineli--Teşekkür ederiz.

    Örgücünine--Neşe Teyzecim gözlerim aradı sizi. İnşallah başka etkinliklerde biraraya geliriz.

    Fosi--Çok içten ve sıcaksın Fosi'm O elektriği hemen veriyorsun karşındakine. Güzel ve keyifli bir gündü. Tanıştığıma çok sevindim.

    Bir güzel çift--Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Dilek Hanım sizi en nihayet tanımak benim için büyük mutluluktu.:) Standınızda uzun süre kalamadım çünkü dayanamayıp bütün o güzel oyuncaklarınızı almaktan korktum.:))) Sevgili Fosi'nin de dediği gibi, gözleriniz o kadar ışıl ışıl sevgi saçıyor ki, eminim oyuncaklarınıza sahip olan her çocuğa, her eve o güzel enerjiniz de gidiyordur.:)
    Umarım tekrar bir etkinlikte yeniden görüşürüz.
    Sevgiler,
    Sema.

    YanıtlaSil
  9. çok istedim gelmeyi sizlerle tanışmayı ama gelemdüm üfyaüfüfüf :( Çok güzel geçmiş belli ki tekrar tebrikler...

    YanıtlaSil
  10. toskana vadisindeki şirin panayırımız harikaydı :) laf aramızda açık hava iştahımı açtı kazandığım üç kuruşu yemeğe yatırdım :D tombul ecik oldum :)
    hayal arkadaşlarımın şirin domuzcuklu oyuncağına bayıldım elimde baya bi mıcıkladım harikaydı :) o dolu dolu bakan gözler süper :) blogunuza minik bir yer kaplayabildiğim için de ayrıca çook mutlu oldum :) sevgiler bütün cin fikirli tasarımcı arkadaşlara :):)

    YanıtlaSil
  11. siten harika olmuşşş ben çok beğendim arkadaşım ....istanbulda olsaydım koşar gelirdim hepinizle tanışmak için...herşey mükemmel görünüyor elinize emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  12. Dilekcim bugün tesadüfen seninle dergisi aldım,aa bir baktım içinde sen varsın.Ben bu konuyla ilgili postunu okumamıştım o yüzden şaşırdım.Ve çok da sevindim.İnsan sanal da olsa arkadaşını dergilerde görünce seviniyor:)Ayrıca ilk defa bu kadar net bir fotonu da görmüş oldum.Seni bu azmin ve başarından dolayı tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  13. SEVGİLİ DİLEK HANIM.BENDE EVDE OTURAN 40 YAŞINDA BİR BAYANIM.EVDE OTURUYORUM DEDİĞİME BAKMAYIN EV İŞLERİNİN DIŞINDA SİZLER GİBİ EL İŞLERİYLEDE UĞRAŞIYORUM.SON 2 AYDIR KARTAL BELEDİYESİNİN BİZ EV HANIMLARINA SUNDUĞU BİR PROJE VAR.KADIN EL EMEĞİNİ DESTEKLEME PROJESİ.HAFTANIN 2 GÜNÜ (PERŞEMBE VE CUMARTESİ)KARTAL BELEDİYE BİNASININ ARKASINDA 200 STANTTAN OLUŞAN TAMAMEN EL EMEĞİ GÖZ NURU İLE ÜRETİLMİŞ BAYANLARIN ÇALIŞMALARINI SUNDUĞU VE SATMAYA ÇALIŞARAK AİLELERİNE KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞTIKLARI BİR PROJE.HEPİMİZİN ORTAK AMACI ÜRETTİKLERİMİZİ KAZANCA ÇEVİREBİLMEK.ANCAK DAHA YENİ BİR PROJE OLDUĞUMUZ İÇİN PEK TANINIP BİLİNMİYORUZ.TABİİ BUNUN YANINDA BENDE AYRICA PANAYIRLARA KERMESLERE KATILMAK İSTİYORUM.ANCAK BİR TÜRLÜ HİÇ BİR YERDEN BİLGİ ALAMIYORUM.BEN ÖĞRENDİĞİMDEDE OLMUŞ BİTMİŞ OLUYO BU TÜR ORGANİZASYONLAR.TIPKI SİZİNKİ GİBİ.SİZİ ŞANS ESERİ NETE GEZERKEN BULDUM VE OKUDUM AYRICADA ETKİLENDİM.ANLADIĞIM KADARI İLE SİZ BU KONUDA OLDUKÇA ÇOK DENEYİME BİLGİYE VE ÇEVREYE SAHİPSİNİZ.LÜTFEN BİZİM PROJEMİZDENDE ARKADAŞLARINIZA DOSTLARINIZA BAHSEDERMİSİNİZ.AYRICA BU TARZ KERMES ŞÖLENE PANAYIR GİBİ PROJELERDEN BENİDE HABERDAR EDERMİSİNİZ.İLGİNİZ VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE.FATMACETİN_18@HOTMAİL.COM

    YanıtlaSil
  14. Renkli Tasarımlar--Sema Hanım sonunda tanıştık değil mi :) Sizin o güzel çalışmalarınızı Pasaj'dan takip ediyorum ama yüz yüze biraraya gelmek daha bir hoş oldu. İnşallah daha nice etkinlikler de birarada olma şansını yakalarız.

    Karabidim--Gözler aradı sizi ;)Bir sonrakine bekliyoruz.

    Echickk--Canım ya çok tatlıydınız gerçekten. İçten, sıcak, samimi...O domuzcuk senden sonra sahibiyle buluştu. Uğurlu geldiniz. Kilolara boşver dert edecek bir kilo görmedim ben ;) Ayrıca ecikk olsun.

    Asosh--Canım teşekkür ederim. İlerleyen günlerde daha bir farklı olacak yüzümüz. İnşallah İstanbul'a da beklerim. Tanışmak isterim.

    YanıtlaSil
  15. Başak--Başak'çım nasıl mutlu oldum şimdi. Sanal da olsa paylaşımda bulunuyoruz. Ayrıca hiç de sanal olmuyor burada ki dostluklar ;)Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  16. Fatoş Hanım--Merhaba. Hoşgeldiniz Hayal Arkadaşlarım'a. Kartal Belediyesi'nin bu projesini desteklemeye hazırım. Çok güzel düşünülmüş. Ev hanımları o kadar güzel şeyler üretiyorlar ki insan bırakın kullanmayı sergilemeye bile kıyamıyor.

    Yazınızın tamamanı bilerek yayımladım. Yorumlarımız da okunuyor çünkü.

    Bana gelen etkinlikleri verdiğiniz mail adresinize göndereceğim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  17. bende gönülden kutluyorum kirli ideallere gebe, çocukların zihnini yıkayan ve onların ruhlarında tamir edilmez yaralar açan oyuncaklardan kurtaracak bir alternatif olmanız sebebiyle . bir diğer önemli husus ise artık koca bir sektör olan oyuncak sektörüne şimdilik küçük görünen ama ileride çok büyüyecek olduğuna inandığım bu hayalinizin gerçeklelşirken de ülkemde kalacak paramın ve daha güzel hayallere yer açacak olması bir hayalle yola çıkan herkese böyle yararlı ve temiz ve yaratıcı yarınlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  18. çok güzel bir organizasyon olmuş Dilek'cim. O kadar şirin oyuncağı bir arada gören her çocuk deliye dönmüştür.
    Sevgiler

    YanıtlaSil