02 Şubat, 2011

Amigurumi Forum Birlikte Tavşan Örüyoruz



Yine hep birlikte karar verdik ne öreceğimize. Çıkan sonuç üzerinden Eda'nın çalışmasını hazırladığı tavşanımızı örmeye başlıyoruz. Gün geçtikçe ördüğümüz amigurumi oyuncaklarımızın detaylarını ve zorluk derecesini arttırıyoruz. Bu kez bayağı büyük bir çalışma. Nasıl sevimli nasıl güzel mutlaka siz de bu etkinliğe katılmalı kaçırmamalısınız.

Sevgili Eda'nın çıkardığı şablon ile öreceğiz bu kez. Öncelikle Amigurumi Forum oluşumuna üye olup, ardından model ile ilgili detaylara Buradan ulaşabilirsiniz.

İkinci etkinliğimiz ile üçüncü etkinliğimiz arasında, iki buçukuncu :) etkinliğimiz olan sevgili Filiz'in gelin damat çalışması vardı ki onuda mutlaka incelemeli ve de örmelisiniz. Bu çalışma Eda'nın tavşan çalışmasını beklerken Filiz'in maharetli ellerinden çıktı.


Gelin örgü şeması için tık tık.



Damat örgü şeması için tık tık.

Sağlıcakla.

6 yorum:

  1. merhaba
    sana bir sey sormak istiyorum ben daha önce oturduğum yerde ptt kargo ile karsı taraf ödemeli yollayabiliyordum.Buradan da yolladım 2-3 sefer ama yaklasık 4-5 aydır kabul etmiyor karsı taraf ödemeli acaba sen nasıl yolluyorsun bazen problem cıkarıyorda

    YanıtlaSil
  2. ay bu gelinle damada bayıldım ben:)

    YanıtlaSil
  3. Necmiye Hanım--Ben hiç PTT Kargo ile gönderim yapmıyorum. PTT APS kullanıyorum. Onunda ücretini satış sırasında alıcıdan tahsil ediyorum. O yüzden size yardımcı olamayacağım :( Ama PTT Kargonun kapıda ödeme seçeneği var ise süper bi durum bu.

    YanıtlaSil
  4. Çocukla Çocuk--Ben de çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar bende amigurami formuna üye olmak istiyorum. Kayıt yaptırdım ama hala inaktif durumda aktif duruma geçme mesajı gelmedi ne kadar sonra geliyor acaba merakla bekliyorum.... Teşekkür ederim... Ayrıca yaptıklarınız harika çok güzeller hepsi de...

    YanıtlaSil
  6. Ecenur ve Onur--Merhaba. Üyelik işlemlerinizi tamamlamanızın ardından en geç iki gün içinde üyeliğiniz kabul edilecektir. Öreceğiniz güzellikleri merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil