15 Mart, 2012

Ayıcık Ailesi



Uzunca bir süre önce çalıştığım ayıcığı, geçtiğimiz hafta içinde, bu kez yeni doğan bir bebecik için, sipariş olarak çalıştım.

Bir de yanına anahtarlık ekleyince mini bir ayıcık ailesi oluverdiler.

Hatta şimdi düşündüm de, anahtarlık, bebek şekerleri için kullanılabilecek bir alternatif olarak düşünülebilir.

Sizler de bu sevimli ailenin minik üyesi anahtarlığa sahip olmak ve incelemek isterseniz pasajıma, tüm soru ve önerileriniz için ise mail adresime buyrunuz lütfen.

Sağlıcakla.

10 yorum:

  1. dilekciğim ayıcıklar harika olmuş.hele küçük olan anahtarlık olarak çok iyi düşünmüşsün ellerine emeklerine,parmaklarına sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık dilek ablam :)) çok şirinler..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık adaşım. Bende epeydir amigurimi yapmıyorum elimde bir yarım ayıcık vardı. Ama şu anda yaşlılar etkinliğine battaniye örmekle meşgulüm malum 23 Nisan yaklaşıyor herhalde alırım elime yine. Sağlıkla kal.

    YanıtlaSil
  4. Çekirdek aileye bayıldık oğluşumla :))Üstad konuşturmuşun tığı :))

    YanıtlaSil
  5. biterimm ben bu aileye ellerine sağlık dilegim ablam

    YanıtlaSil
  6. merhaba, diğerleri gibi bunlar da çok şeker.ellerine ve gönlüne sağlık.bu arada Derya'nın dünyasında tanışmıştık.Mısır kabuğu çalışmalarımı sergilemiştim. beklerim bloğuma:)) sevgiler ve iyi çalışmalar:))))))

    YanıtlaSil
  7. dılekcım ıyımısın annem hıc sesın cıkmıyor merak ettım kucuuklar ıyımı

    YanıtlaSil
  8. AYLİN GAVGALI30 Ekim 2012 10:14

    Canım benim bebeğini analı babalı büyüt inşallah. Sana gelemedim sebebini annene açıkladım. Bu arada 2-3 kez Aynur ablaya uğradım, kendisini bulamadım. Bayramda bile gittim evde yoktu. Daha sonra telefonla ulaştım. Alya'ya bir ömür boyu mutluluklar. Küçük İnci'mizde büyümüş kocaman olmuş maşallah. Pamuk prenses kostümüne bayıldım çok yakışmış.Maşallah. En kısa zamanda görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  9. Aylin Gavgalı--Aylin ablacım söyledi annem :) Allah tamamına erdirsin. Çok teşekür ederim güzel dileklerin için. En kısa zamanda görüşelim inşallah.

    YanıtlaSil