16 Temmuz, 2013

Tanıdız Mı Bu Şekercikleri?



Tanıyanlar eminim ki tanımayanlardan sayıca fazladır.

Son dönemlerin en popüler oyunlarından biri Candy Crush Saga. 

Üçlü, dörtlü ve dahi beşli renk eşleştirmeleriyle bilumum şekerin patlatılıp zaman öldürmede üstüne rakip tanımayan, ne zeka ne de yetenek isteyen yeni nesil facebook oyunu. Bir nevi bulaşıcı bir virüs, mikrop :)

Bir bulaştım, pir bulaştım. Nasıl bulaştım onu da hatırlamıyorum. Durun anlatayım hikayesini.

Koca gün hiçbir işim yokmuş gibi her fırsatta şeker patlatan, şeker patlatıcam derken yemek yakan ben, bu yetmezmiş gibi rüyalarımda, ve gözümü kapattığım her an şeker patlatınca, işin tadı da hafiften  kaçmaya başladı. Hal böyle olunca , çocuklarla dağılan aklımı daha da dağıtmamak adına, "Durrr hatun, sen ne yapıyorsun" demek durumunda kaldım.

Durunca tabi, benim beyincik de devreye girdi. İşte o vakit anladım ki öyle canlar gelsin diye saniye saymakla, youtube da hile öğrenmekle geçilmiyor oncaaz bölüm. Direk damardan şifrelemek lazım.

Yani dostlar, siz kıçınızı başınızı bölüm geçecez diye paralarken, yanınızdan beşer, onar, yirmişer bölüm atlayan yakininiz var ise anlayın ki hilenin babasına ulaşmıştır.

Siz de şekerlerde, keklerde, jölelerde boğulmamak için kurun hileyi bilgisayarınıza ablanıza da bi dua ediverin. 

Önce bilgisayarınıza Firefox'u kurup, hile için gerekli olan programı kurup, ardından oyunu sadece Firefox üzerinden facebook'a girerek oynamalısınız. Sonra gelsin şekerler, puanlar, canlar. Olayın kısa anlatımı bu olsa da detaylı anlatımı için burayı ziyaret edebilirsiniz. 

Hadi öptüm şeker küplerim. Gazanız mübarek, yolunuz açık olsun :)) De gedin artık patlatın şekerleri. Ne durup durunuz.

A gitmeden yukarıdaki şeker kübiklerini öreli bayağı bir zaman oldu ancak paylaşmak bu posta kısmetmiş. E paylaştım, sonrasında da anahtarlık olarak değerlendirmek istedim. Beğenip, yorum bırakan izleyicilerimiz arasından bir kişiye armağan olarak göndereceğim. Siz de beğendiyseniz ve benim olsun diyorsanız kuraya katılmak için yorumla bildirmeniz yeterli.

Sağlıcakla efendim.

10 yorum:

  1. Ellerinize sağlık müthiş olmuşlar.Haklısınız vallahi insan bir kere bulaşınca bir daha vazgeçemiyor.Bu güzel anahtarlık için bende kuraya katılmak isterim.
    Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğdem hanım teşekkür ederim yorumunuz için. Ekliyorum sizi ;)

      Sil
  2. Maşallah maşallah uğrayamadığım zamanlarda ne güzel ve şirin şeyler yapılmış ellerinize sağlık. Keyifli günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekçim emin ol birşey kaçırmış değilsin. Ben de yavaş yavaş açayım dedim bloğu. Yapılsa da paylaşmak zaman alıyor diye öteleniyor hep. Sevgilerimle.

      Sil
  3. Canısı, ben çok beğendim, ama ödülünü bu oyunun hayranlarından birinin kazanmasını canı gönülden isterim.. cok sükür henüz bu oyuna bulasmadım.. Seni seviyorum.. kaymaklı kurabiyen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke yorumunuzun altına ismini belirtseydiniz de sizi tanımış olsaydık ;) KAYMAKLI KURABİYE. Candy Crush a bulaştığınızda hileleri unutmayın.

      Sil
  4. dilekciğim kurraya yaz beni, özledim güzel işlerini ellerine sağlık.güzelliklerle kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpil ablacım teşekkür ediyorum. Ben de sizleri çok özledim. Yazıyorum.

      Sil